Indlæser...

STIGEGOLF MED 2x3 SÆT BOLDE STR. 54,5 X 60 X 75 CM

Varenummer
10135
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

189,00 kr.

Beskrivelse

Stigegolf - Et Sjovt og Udfordrende Spil for Alle Aldre

Stigegolf er et sjovt og anderledes spil, der vil sætte gang i koncentrationen og underholdningen. Dette sæt inkluderer en spilleramme med tre tværpinde i forskellige farver og to sæt bolde.

For at spille skal du opstille spillerammen og placere den i den ønskede afstand. Jo længere afstanden er, jo sværere bliver udfordringen. Vælg den farve kugle, du ønsker at spille med, og still dig ved det valgte kastested.

Målet er at få dit kuglesæt til at ramme spillerammens tværpinde, så de bliver hængende på rammen. Hver tværpind giver forskellige point: den nederste giver 3 point, midten giver 2 point, og den øverste giver 1 point.

Der er mange forskellige spilmuligheder, og reglerne kan tilpasses efter jeres ønsker. Stigegolf kan spilles af 2 eller flere spillere, eventuelt i hold.

Dette spil er lavet af plastik og har målene 54,5 cm i længden, 60 cm i bredden og 75 cm i højden. Det er et sjovt og udfordrende spil, der vil bringe glæde og konkurrence til enhver sammenkomst eller festlig lejlighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna