Indlæser...

YATZY XL HAVESPIL TRÆ 6 TERN

Varenummer
9910
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

149,00 kr.

Beskrivelse

Sjovt have Yatzy i kæmpe størrelse

Normalt forbinder man spillet Yatzy med hygge derhjemme, men dette Yatzy XL havespil ændrer fuldstændig opfattelsen af det klassiske familiespil. Dette spil er designet til at blive spillet udendørs i haven, og det er muligt takket være dets enorme størrelse.

Spillet leveres med seks store terninger lavet af træ, der måler 7x7x7 cm. Disse store terninger tilføjer en ekstra sjov og udfordrende dimension til spillet. Du får også en praktisk taske med, så du nemt kan transportere spillet og spille det andre steder end i din egen have.

Uanset om du vil tilføje ekstra sjov til din næste havefest eller bare ønsker at nyde en anderledes version af Yatzy, er dette Yatzy XL havespil det perfekte valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna