Indlæser...

Smirnoff Vodka Black FL 70

Varenummer
10633
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

199,00 kr.

Beskrivelse

Smirnoff Vodka Black FL 70 - Den Bedst Sælgende Vodka i Verden

Smirnoff Vodka Black FL 70 er en prisbelønnet vodka, der er kendt og elsket over hele verden. Denne vodka er blevet solgt i mere end 130 lande og har indtaget pladsen som det bedst sælgende mærke inden for vodka.

Smirnoff Vodka Black FL 70 er berømt for sin rene og neutrale smag, der gør den velegnet til alle former for drinks og cocktails. Den klassiske og rene vodkasmag gør den perfekt til at nyde med cola eller friskpresset appelsinjuice. Du kan også bruge den som base til at blande en skøn cocktail.

Hvis du er en vodka-kender, vil du elske Smirnoff Vodka Black FL 70 for dens rene og raffinerede smag. Server den med iskolde isterninger for at få den fulde oplevelse af denne prisbelønnede vodka.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna