Indlæser...

RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS - 4 TUMBLERS

Varenummer
9867
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

139,00 kr.

Beskrivelse

Fire smukke tumbler glas i RCR

Hvor man før hen så en bartender stå og mixe nogle drinks og var imponeret hvis vedkommende kunne kaste lidt rundt med flaskerne er situationen en anden i dag. For i dag er der opstået noget, som hedder mixology, som er en helt ny form for bartending. Inden for dette område kan bartendere svinge rundt med spændende smage og konsistenser og det gør, at man har brug for de rette glas og det rette udstyr generelt. Denne pakke består af fire tumblers, som alle er i forskellige mønstre. Alle glassene er tumbler glas, som betyder, at de har en stor diameter og er forholdsvis lave. De er lavet i RCR krystalglas, hvilket gør det muligt at have det smukke og detaljerede mønster i glasset og det er også det, som gør dem så unikke og i manges øjne populære.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna