Indlæser...

ØLGLAS NONIC 57 CL

Varenummer
9826
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

17,00 kr.

Beskrivelse

Stort og rummeligt Nonic ølglas

En klassisk fadøl på en almindelig bar har normalt en størrelse på en halv liter, og derfor er det da også denne størrelse, som er mest udbredt når forskellige beværtninger skal have indkøbt noget, som gæsterne kan drikke af. Denne type er fra Nonic, som laver ølglas i forskellige størrelser og dette glas er det største af dette udvalg. Glasset kan indeholde 57 cl, hvilket svarer til lidt mere end en halv liter, hvorfor det er et meget populært glas. Glasset har den klassiske ølform, som går lidt ud for oven og ind forneden. Denne form gør, at de helt rigtige smagsnuancer kommer frem og giver personen, som drikker øllen en god smag i munden. Højden er 15,2 cm og diameteren er 8,7 cm. Glasset kan stables, hvilket gør det nemmere at have med at gøre bag baren eller restauranten.   ØLGLAS NONIC 57 CL 49357 | Ø:8,7 x H: 15,2 CM Det gode valg af glas, hvad enten det er til øl eller vand. Glasset er hærdet og stabelbar. H: 12,7 cm D: 7,7 cm Vægt: 205 g
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna