Indlæser...

ØLGLAS NONIC 34 CL

Varenummer
9825
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19,00 kr.

Beskrivelse

Holdbart Ølglas til Barer og Restauranter

Dette Nonic ølglas er det ideelle valg til barer og restauranter, der ønsker holdbare og praktiske glas. Glasset er hærdet, hvilket betyder, at det kan modstå hård behandling og er mindre tilbøjeligt til at gå i stykker. Dette gør det til et pålideligt valg i en travl restaurationsbranche.

Ølglasets størrelse på 34 cl gør det perfekt til servering af en almindelig størrelse øl. Det kan dog også bruges til andre drikkevarer efter behov. Den klare glasfinish giver et elegant udseende, der passer til enhver indretning.

En ekstra fordel ved dette Nonic ølglas er, at det er nemt at stable. Dette gør det nemt at opbevare og organisere glas i baren eller restauranten.

Med dette holdbare og praktiske Nonic ølglas kan du være sikker på at imødekomme dine kunders behov og samtidig opretholde en stilfuld og effektiv service.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna