Indlæser...

La Hacienda Pizzaovn til gas og kul.

Varenummer
17923
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 699,00 kr. Normalpris 1.299,00 kr.
Spar 46% (600 kr)

Beskrivelse

Når du først bliver fuldstændig betaget af kunsten at lave en god pizza, så går der ikke længe, før du begynder at investere i en masse pizzaudstyr. Naturligvis er ingredienserne en vigtig del af den gode pizza, men hvis ikke du har styr på udstyret, som skal bage pizzaen, så får du aldrig det fulde udbytte ud af processen.

Derfor kender du sikkert også nogle, der ejer både pizzasten og pizzaovn, og som stolt viser deres Firebox pizzaskærer frem.

I og med at du har fundet frem til siden her, så antager vi også, at du har en stor interesse for pizzabagningens ædle kunst, og at du enten er rutineret i faget eller ønsker at komme godt i gang. Derfor glæder vi os også til at kunne fortælle dig endnu mere om denne pizzaovn til grill fra La Haciende.

 

Hvorfor lige en pizzaovn til grillen?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal anskaffe dig en pizza ovn i det hele taget. Det smarte ved at det så er en pizzaovn til din grill, er bl.a. den mindre permanente opstilling, du behøver at bygge, som hvis du etablerer en pizzaovn, der skal fyres op med brænde.

Selvom det ikke helt lever op til kravet om at være en stenovns pizza, da denne La Haciende model er lavet i rustfrit stål, så er det stadigvæk en genial måde at have en udendørs pizzaovn på.

Hvad end du har en gasgrill eller kulgrill, så passer denne model til begge grilltyper. Og principielt gør det ikke den store smagsmæssige forskel, om du anvender din pizzaovn på gas eller kulgrill. Det går hurtigere med at få varmet gasgrillen op, samtidig med at varmen lettere kan kontrolleres, hvis du laver din pizza på gasgrill.

En anden god grund til hvorfor du bør anskaffe dig en pizzaovn til grillen, er den korte tid, som det tager for din pizza at blive bagt. Denne La Haciende model bruger mellem 5 - 15 minutter på at bage pizzaen, pga. den høje varme der er inde i ovnen. Vejr og vind har selvfølgelig også en indvikning på hvor hurtigt det går, men det er detaljer som disse, som giver bunden en helt unik sprødhed, som en almindelig ovn ikke kan give på samme måde.

Du skal dog være opmærksom på, at pizzaovne til grillen ofte bliver meget varme udenpå, og det kan tage et par timer for den at afkøle, så hvis der er børn til stede i haven, skal de gerne afskærmes på sikker afstand af grillen.  

 

Laver en pizzaovn bedre pizzaer?

Vi er af den overbevisning, at en pizzaovn laver den bedste pizza. Især er den ideel til at bage hjemmelavede pizzaer, da pizzaovnen kan opnå den rette høje temperatur, som skaber en sprød pizzabund.

Ovnen har derudover flere funktioner, som gør den aktuel at bruge til andet end pizzabagning. Bl.a. kan den anvendes som bageovn på din grill i haven. Dens størrelse gør, at almindelige stegepander eller mindre fade også kan stilles ind i pizzaovnen til f.eks. at stege fisk på.

Kun kreativiteten sætter grænser for, hvad du kan bage med pizzaovnen.

Det er måske ikke altid, at du lige orker at lave hjemmelavede pizzaer. Men der kan du også sagtens bruge pizzaovnen til frysepizza. Og tro os, det bliver absolut den bedste frysepizza, du kommer til at smage.

 

Lav pizzaer i det fri!

Især i løbet af sommerhalvåret bliver det ekstra fristende at hive grillen frem for at grille alle mulige retter, herunder naturligvis også pizza. Muligheden for at holde pizzaovne udendørs skaber en særlig hyggelig atmosfære. Er det dig, som er hovedansvarlig for pizzabagningen, så har du sikkert oplevet, at du ikke rigtig kan være en del af selskabet, før den sidste pizza er blevet serveret. Simpelthen fordi du skal gå frem og tilbage mellem ovn og selskab. Men ved at tage din pizzaovn med dig ud til haven, så eliminerer du også den traditionelle rumdeling, og dine gæster vil sidde med en glæde over at kunne følge med i, hvordan pizzaarbejdet skrider frem. Når først der er pizza i ovn og duften begynder at sprede sig, så skabes der helt automatisk en utrolig hyggelig stemning omkring bordet.

Hvis du har en større have, og du virkelig bager mange pizzaer, så kan du jo overveje at tage skridtet videre end pizzaovn på gas eller kulgrill. Søger du en ægte autentisk pizza stenovn, og samtidig er villig til at ofre pladsen på den, så er det bestemt godt givet ud.

På markedet findes der flere løsninger, og en af dem er simpelthen, gør det selv modellen. Byg selv din egen pizzaovn, hvis du vel og mærket har evnerne til det, ellers vil vi anbefale dig at hyre professionelle. Men den udendørs fastmonterede pizzaovn giver samme hyggelige stemning, som en pizzaovn til grillen. Den permanente kan du dog bygge en hel del større, så du kan lave flere pizzaer ad gangen i stedet for kun en enkelt. Og ligesom pizzaovnen til grillen har flere funktioner, så kan du jo også bruge din selvbyggede stenovn som udendørs ovn. Dermed har du den bedste ovn, du kan forestille dig.        

 

Hvad følger der ellers med til pizzaovnen?

Når du køber pizzaovnen fra La Haciende, så følger der også en pizza spade med, samt et bærehåndtag til selve pizzaovnen. Pizza spaden er naturligvis også meget vigtig, når du skal lave den perfekte pizza, da den nemt og effektivt kan håndtere den brandvarme pizzaer, uden at du risikerer brændte naller.

Ellers er det bare at søge en masse inspiration til lækre pizza på grill opskrifter, så du virkelig kan nyde godt af din fede pizzaovn.

Vi har hele tiden pizzaovne til salg, så du kan altid komme til os, når du er klar til at tage skridtet videre som pizza mesterbager.  

Specifikationer:

  • Mål: 40 x 35 x 15 cm
  • Kan anvendes til både kul- og gasgrill, som har en minimum størrelse på Ø56 cm

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna