Indlæser...

Whiskyglas SOF Big Top 27 cl.

Varenummer
687118
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

49,00 kr.
Whiskyglas SOF Big Top 27 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

SOF Big Top Whiskyglas - Perfekt til Whiskyelskere

SOF Big Top whiskyglas er det ideelle valg for whiskyelskere. Med sit elegante design og perfekte størrelse, er dette glas designet til at fremhæve smagsprofilen af din foretrukne whisky.

Glasets dimensioner er 81 mm i diameter og 80 mm i højden, hvilket giver det en kapacitet på 27 cl. Dette sikrer, at der er rigelig plads til at nyde din whisky, uanset om det er rent, på klipperne eller med en skvæt vand.

Designet af SOF Big Top er enkelt, men sofistikeret. Det klare glas gør det muligt ikke bare at beundre farven på din whisky, men skaber også en æstetisk tiltalende visuel præsentation. Glasets form er skabt for at kanalisere de komplekse aromaer direkte til din næse, hvilket forbedrer smagsoplevelsen.

SOF Big Top whiskyglas er lavet af høj kvalitet klart glas, hvilket sikrer en solid konstruktion og lang levetid. Glasets robusthed gør det i stand til at modstå regelmæssig brug, hvilket gør det til et praktisk valg for ethvert hjem.

Med SOF Big Top whiskyglas kan du virkelig forbedre din whiskyoplevelse. Nyd den sofistikerede præsentation og den forbedrede smag, som dette glas tilbyder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna