Indlæser...

Schweppes Mojito 33 cl.

Varenummer
690904
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

13,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 12,00 kr. . Spar 8%
Schweppes Mojito 33 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Schweppes Mojito er en forfriskende og velsmagende alkoholfri drik, der fanger den autentiske smag og oplevelse af den klassiske Mojito-cocktail. Denne drikkevare kombinerer noter af frisk lime, mynte og sødme for at give dig den perfekte Mojito-oplevelse, lige fra en praktisk 33 cl dåse.


Hovedtræk:


1. Autentisk Mojito-smag: Schweppes Mojito leverer den autentiske smag og oplevelse af en Mojito-cocktail. Den kombinerer frisk limejuice, mynte og sukker for at give dig den velkendte smag af en klassisk Mojito.


2. Alkoholfri: Dette er en alkoholfri drik, hvilket gør den velegnet til alle aldersgrupper og lejligheder. Du kan nyde smagen af en Mojito uden alkoholens virkninger.


3. Frisk og Forfriskende: Schweppes Mojito er frisk og forfriskende med kulsyre, der giver den en behagelig brusende konsistens. Den er perfekt til at køle ned på varme dage eller som en lækker tørstslukker når som helst.


4. Praktisk 33 cl Dåse: Drikken leveres i en praktisk 33 cl dåse, der er nem at tage med dig på farten. Den er også en passende portionsstørrelse til at nyde smagen af en Mojito uden behovet for at lave den selv.


5. Kvalitet og Renommé: Schweppes er kendt for sin kvalitetsproduktion af læskedrikke, og Schweppes Mojito er ingen undtagelse. Den er skabt med omhu og opretholder den høje standard, som Schweppes er kendt for.


Schweppes Mojito 33 cl er den ideelle måde at nyde smagen af en forfriskende Mojito uden alkohol. Uanset om du er på udkig efter en tørstslukker, der er fyldt med smag, eller ønsker at tilføje en ekstra dimension til dine sociale sammenkomster, giver denne drikkevare dig mulighed for at nyde en klassisk smag uden alkoholens indvirkning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna