Indlæser...

Red Bull Blue Edt. Blueberry 25cl

Varenummer
672276
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

17,00 kr.

Beskrivelse

Red Bull Blue Edition - Energidrik med Blåbærsmag

Red Bull Blue Edition er en funktionel drik, der kombinerer energien fra en Red Bull Energy Drink med den forfriskende smag af blåbær. Denne drik er perfekt til at holde dig i gang, uanset om du er på vej, til forelæsninger, studerer, arbejder, dyrker sport, gamer eller går ud - dag og nat.

Red Bull Blue Edition er også ideel som mixer i cocktails, så du kan tilføje en ekstra smag og energi til dine favoritdrinks.

Hver dåse Red Bull Blue Edition indeholder 25cl og har en alkoholprocent på 0%. Drikken indeholder 80 mg koffein, hvilket svarer til mængden af koffein i en kop kaffe. Koffein er kendt for sine stimulerende virkninger på kroppen og har været brugt af forskellige civilisationer i århundreder.

Udover koffein indeholder Red Bull Blue Edition også sukker, der er udvundet fra sukkerrør. Drikken er lavet med alpint kildevand af højeste kvalitet fra kilderne i Østrig og Schweiz, hvilket bidrager til dens friske og forfriskende smag.

Prøv Red Bull Blue Edition i dag og oplev den perfekte kombination af energi og blåbærsmag.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna