Indlæser...

Crystal Head Vodka (DB MG) FL 300

Varenummer
10642
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

2.089,00 kr.

Beskrivelse

Crystal Head Vodka - En Unik og Raffineret Vodka fra Canada

Crystal Head Vodka er en helt særlig vodka, der skiller sig ud både i udseende og smag. Flasken er formet som et gennemsigtigt kranie, hvilket giver den et unikt og iøjnefaldende udseende. Vodkaen er destilleret i alt fire gange og filtreret hele syv gange, hvilket sikrer en ekstraordinær renhed og kvalitet.

Det, der virkelig adskiller Crystal Head Vodka fra andre vodkaer, er brugen af et helt unikt vand fra Newfoundland i Canada. Dette vand er kendt for sin enestående kvalitet og bidrager til vodkaens karakteristiske smag.

Bag Crystal Head Vodka står de to berømte skuespillere Dan Aykroyd og John Alexander, der ønskede at skabe en vodka af højeste kvalitet og renhed. Resultatet er en vodka med en afbalanceret, blød og rund smag, der kan nydes ren eller bruges som ingrediens i cocktails.

Med sin unikke flaske og raffinerede smag er Crystal Head Vodka et must-have for enhver vodka-entusiast eller til at imponere dine gæster med en unik og eksklusiv spiritus.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna