Sugerør

Sugerør til dine cocktails

Man kommer ikke udenom at have sugerør i sin bar. Det er et must, og det skal sættes i stort set alle drinks inden servering. Det har sin velkendte funktion, men de kan også være til at pifte en cocktail eller drink op. De kan også bruges til at få en gennemført stil i en bar. Har man et meget industrielt look, vil det være oplagt at have metal sugerør. Læs mere her

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Sugerør Papir (8x255mm) - Grå/Hvid Stribet 5009-4
  Sugerør Papir (8x255mm) - Grå/Hvid Stribet
  149,00 kr
 2. Sugerør Papir (8x255mm) - Blå/Hvid Stribet 5009-1
  Sugerør Papir (8x255mm) - Blå/Hvid Stribet
  149,00 kr
 3. Sugerør Papir (8x255mm) - Rød/Hvid Stribet 5009-5
  Sugerør Papir (8x255mm) - Rød/Hvid Stribet
  149,00 kr
 4. Sugerør bamboo 10cm 3ø 25stk. 26596
  Sugerør bamboo 10cm 3ø 25stk.
  699,00 kr
 5. Is sugerør(U) 20484-39392
  Is sugerør(U)
  149,00 kr
Faldende orden
Side

Sugerør i alle størrelser og farver

Hos Barlife har vi næsten 100 forskellige produkter i denne kategori. Du kan helt sikkert finde dine nye favoritter her. Vi har almindelige rør med eller uden knæk, og de fås i alle farver. Skal du bruge dem til drinks, hvor der er knust is, så skal du gå efter et, som ikke har for stor en diameter. Skal det derimod bruges i en Strawberry Daiquiri eller i Frappé, skal der normalt bruges ét med lidt større diameter. Dermed skal man ikke suge hårdt for at bruge det. Skal der være fest, fås der mange forskellige typer, som har farvet solbriller eller frynser. Med disse er du sikker på, at stemningen stiger. Når du skal vælge, er det vigtigt at kigge på længden af røret. Skal du servere drinks i forskellige glas, så have for øje, at der måske skal bruges forskellige rør med forskellige længder.

 

Metal sugerør eller bambus sugerør

Det er rigtigt populært med metal sugerør. Det skyldes at de både kan give et industrielt og samtidigt eksklusivt udtryk. Metal sugerør kan bruges flere gange, og det er godt for dig, som måske skal servere mange cocktails i hjemmebaren. Efter brug sættes de blot i opvaskemaskinen, og så er de klar til at blive brugt endnu engang. Bambus sugerør er rigtigt populært hen over sommeren eller til Hawaii temafester. De er virkelig med til at løfte sommerstemningen. Mange tror at de ikke kan genbruges, men det kan de sagtens. De skal blot koges i vand med en lille smule eddike i, så er de klar til brug efter 10 minutter. Bambus sugerør er 100% bionedbrydelig, og vil helt sikkert imponere dine gæster til din næste fest.

 

Nøje udvalgte produkter

Hos Barlife sætter vi en stor ære i at vælge produkter i god kvalitet. Det gælder lige fra de mindste, og billigste, produkter til de dyreste. Det samme gælder for vores sugerør. Alle produkter i denne kategori, kommer fra anerkendte producenter, hvor kvaliteten på plastik og metal er i top. Det sikrer lang levetid, og man kan være sikker på, at de ikke indeholder farlige tilsætningsstoffer. Vil man undgå plastik og metal, er det muligt at vælge udgaver i papir. Selvom de er lavet af papir, holder de længe i en drink, og de er 100% nedbrydelige. Skal du bruge rigtigt mange, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange erhvervskunder i hele Danmark.

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna