Indlæser...

Papirsugerør sort 6 x 197 cm / 100 stk.

Varenummer
697895
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.

Beskrivelse

Papirsugerør i Sort - Et Miljøvenligt Valg til Dine Drikkevarer

Disse sorte papirsugerør er det perfekte valg til at nyde dine drikkevarer på en miljøvenlig måde. Med en længde på 197 cm og en diameter på 6 mm er de velegnede til både kolde og varme drikke. Pakken indeholder 100 stk., så du har rigeligt til at dele med venner og familie.

Papirsugerør er et bæredygtigt alternativ til plastik- og engangssugerør, da de er fremstillet af genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt materiale. Ved at vælge disse papirsugerør reducerer du dit plastikforbrug og bidrager til at beskytte miljøet.

Uanset om det er til en fest, picnic eller bare til daglig brug, vil disse sorte papirsugerør tilføje et stilfuldt touch til dine drikkevarer og samtidig være et bevidst valg for planeten.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna