Metal sugerør

Vær med på en af tidens helt store trends og invester i metal sugerør. Sugerør i metal er gennem de seneste år virkelig blevet populære og udover at være flotte og innovative, er de også utroligt praktiske - alt sammen mens de sparer både dig og miljøet for skadelig kemi. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. 30%
  Sugerør 6stk + 1 børste ST30126 by Steel-Function color Sort
  Sugerør 6stk + 1 børste
  Tilbudspris 69,00 kr. Normalpris 98,00 kr.
 2. Sugerør stål - Kobber Look 11 stk - 21,5cm 6ø 11193380 by APS color Kobber
  Sugerør stål - Kobber Look 11 stk - 21,5cm 6ø
  149,00 kr.
 3. Sugerør stål - Kobber Look 11 stk - 21,5cm 8ø 11193383 by APS color Kobber
  Sugerør stål - Kobber Look 11 stk - 21,5cm 8ø
  169,00 kr.
 4. Sugerør 4 stk + 1 børste ST30120 by Steel-Function color Sort
  Sugerør 4 stk + 1 børste
  63,00 kr.
 5. Metal sugerør 21cm 6mm Pk25 BTBL3869 by Beaumont color Sort
  Metal sugerør 21cm 6mm Pk25
  229,00 kr.
 6. Drinksugerør sæt 17 stk. ST72054 by Steel-Function color Sort
  Drinksugerør sæt 17 stk.
  135,00 kr.
Stigende orden

Du kan både købe metal sugerør i en fysisk butik, men du kan også købe dem online hos os.

Vi har et bredt sortiment af både billige metal sugerør og sugerør af metal, som ligger i den lidt højere ende på prisskalaen, så uanset hvad du er på udkig efter, finder du det med stor sandsynlighed i vores sortiment.

METAL SUGERØR GØR EN FORSKEL

Det er rigtigt populært med metal sugerør. Det skyldes at de både kan give et industrielt og samtidigt eksklusivt udtryk. Metalsugerør kan bruges flere gange, og det er godt for dig, som måske skal servere mange cocktails i hjemmebaren. Efter brug sættes de blot i opvaskemaskinen, og så er de klar til at blive brugt endnu engang. Udover at spare penge på at slippe for hele tiden at investere i nye sugerør i plastik, gør du også noget rigtig godt for miljøet.

 

MILJØ OG METAL

En af de helt store grunde til global opvarmning er, hvordan vi behandler vores plastik. Ved at investere i et metal sugerør siger du nej til en plastikindustri, der har svært ved at genanvende og genbruge plastik.

Metalsugerør er nemme at vaske og kan bruges igen og igen. Gør dig selv, og miljøet, en tjeneste og invester i sugerør i metal.

 

5 gode grunde til at anskaffe metal sugerør

Måske kender du allerede den type metal sugerør med ske, som især bliver brugt, når der drikkes varm kakao og lignende varme drikke.

Men det er kun til de varme drikke, at metalsugerøret er anvendeligt til. Du kan nemlig sagtens bruge disse sugerør til cocktails, sodavand eller de aktiviteter, som du normalvis vil bruge plastiksugerør til.

Faktisk er der en hel række gode argumenter for, hvorfor du med fordel kan skifte de klassiske plastiksugerør ud med et i metal.

 

1. De miljømæssige årsager

Første gode grund til hvorfor du bør overveje at skifte engangssugerørene ud med genanvendelige metal sugerør, er ganske simpelt af miljømæssige årsager.

Normalvis er sugerør nemlig et produkt vi anvender en gang, før vi smider det ud. Problemet er den store plastikudledning, som både skader vores verdenshave, vores marker og vores dyremæssige økosystem.

Selvom vi naturligvis gør store indsatser for at genbruge vores plastik herhjemme ved hjælp af grundig affaldssortering, så er en plastikgenstand som et uskyldigt sugerør en af de store syndere. Og i bund og grund tjener sugerøret et formål, som langt de fleste egentlig godt kunne være foruden.

Alene af den grund kan vi varmt anbefale dig, at få fingrene i et genanvendeligt metal sugerør.

 

2. Metal sugerør er det bedste alternativ

Der findes også andre genanvendelige sugerør end dem i metal. Bl.a. kan du købe sugerør i bambus eller i glas, hvilket også sagtens kan være en god løsning.

Køber du f.eks. et sugerør i glas, vil der naturligvis være en risiko for at de vil blive tabt, og dermed kan de gå i stykker. Den risiko har du ikke med sugerør af metal.

Desuden er sugerør i metal væsentligt lettere at rengøre end sugerør af bambus, hvilket gør det særdeles fordelagtigt at anskaffe metal sugerør.

 

3. De er som skabt til drinks

Udover alle de miljømæssige grunde, så er metal sugerør rent faktisk skabt til deres formål; nemlig drinks og cocktails. De er med til at give et ekstra eksklusivt udtryk, som bare er med til at gøre en lækker drink endnu mere appetitlig.

Metalsugerør kan du også sagtens få i forskellige dekorative nuancer, som f.eks. et metal sugerør i guld, kobber eller regnbuefarvet. Mange af disse sugerør har endda det naturlige knæk, som gør din drink eksotisk og let at drikke af.

 

4. Genbrugelighed

Vi har allerede været omkring metalsugerørets genbrugelighed, men det er virkelig en af de store ”no brainers” ved at anskaffe disse til hjemmet eller til baren. Du kan bruge dem igen og igen, hvilket er enormt værdifuldt få både dig personligt og for klimaet.

 

5. Let at rengøre

Det fede ved metal sugerør er, at du blot kan sætte dem i opvaskemaskinen, og så er de rene. Ønsker du at være ekstra grundig med rengøringen af sugerørene, så kan du også købe samlede pakker, hvor der hører en rensebørste med, som f.eks. er tilfældet med denne samlede sugerørspakke. På denne måde sikrer du den bedste hygiejne, når du anvender sugerørene og er samtidig garanteret, at dine sugerør holder i mange år.

 

Metalsugerør er ikke for alle

Selvom metalsugerøret har enorm mange fordele, så vil vi dog gerne forbeholde os retten til at sige, at sugerør af metal ikke er tilpasset til alle. Desværre er der gennem tiden sket nogle uheld i forbindelse med brugen af metal sugerør.

Det er vigtigt at huske, at denne type sugerør kan gøre skade, hvis man på den ene eller anden måde vælter, mens man har sit glas i hånden. Og der har desværre været nogle temmelig alvorlige tilfælde med folk, som er kommet alvorligt til skade.

Derfor er det vigtig at du gør dig nogle forholdsregler, hvilket bl.a. betyder, at du skal være ekstra forsigtig, når du går med et glas i hånden, som indeholder et metal sugerør.

Er du på en eller anden motorisk udfordret, er det vores klareste anbefaling, at du ikke er i bevægelse, mens du har et metal sugerør på dig. Risikoen for at komme til skade hvis du falder, kan nemlig have fatale konsekvenser, hvilket både vi og du er yderst interesseret i at undgå.

Så brug din sunde fornuft, når du er i besiddelse af denne type sugerør.


ALTERNATIVER TIL METAL SUGERØR

Metalsugerør er en god erstatning til det forhenværende plastiksugerør. Fokusset på miljø og bæredygtighed har gjort, at metalsugerør er blevet utroligt populære. De er utrolig æstetiske samtidig med, at de kan genbruges igen og igen. 

Det er dog nødvendigvis ikke alle, der er faldet pladask for metalvarianten. Hvis du har været blandt dem, der har haft tendens til at bide sammen om plastiksugerøret, så bør du være lidt ekstra varsom når du bruger metalsugerør for at undgå en uheldig overraskelse.

Hvis du kan nikke genkendende til førnævnte tendens, så kan silikone sugerør være et godt valg til dig. Et eksempel herpå er pakken med 6 stk. Farverige silikone sugerør med tilhørende rengøringsbørster.

Sugerørene er i friske og farvestrålende i udtrykket, de kan let rengøres og kan derfor bruges gentagende gange, så du har glæde af dem i mange år. 

Derudover kan det være en bekostelig omgang, hvis du skal holde fest og vælger metalsugerør til alle gæsterne. I det tilfælde kan du med fordel kigge nærmere på papir- eller papsugerør, bionedbrydelige plastik sugerør samt bambussugerør.

Ved at vælge eksempelvis papsugerør eller bionedbrydelige sugerør til større forsamlinger undgår du endvidere rengøringen af de genanvendelige metalsugerør. Papsugerørene findes tilmed i fine farver og mønstre, hvilket er ekstra festligt.


Ofte stillede spørgsmål om metal sugerør

Der opstår ofte mange spørgsmål i forbindelse med den stigende efterspørgsel på metal sugerør. I takt med at folk får øjnene op for den genanvendelige opfindelse, så rejser der sig naturligvis nogle spørgsmål om, hvad metal sugerør egentlig er for en størrelse. Vi har opsummeret nogle af de mest væsentlige spørgsmål, som du kan læse svarene på her nedenfor.

 

Hvad er forskellen på plastik sugerør og metal sugerør?

Dette er naturligvis et meget vigtigt spørgsmål, og det kan også besvares på mange måder. Men hvis vi kigger på det helt grundlæggende i forhold til materialeforskellene, så er plastik sugerør fremstillet af polypropylen. Desuden indeholder det Bisphenol A, som kan opløses en smule i den drink, som du drikker.

Metalsugerøret er fremstillet i rustfrit stål, som hverken er ætsende eller afgiver nogen form for smag, og så kan du naturligvis bruge metalsugerøret igen og igen.

 

Er metalsugerør bionedbrydelige?

Nej, som grundregel er metal ikke bionedbrydeligt. Derfor skal du altid smide metal ud i særlige containere. Hvis du ønsker at drikke af bionedbrydelige sugerør, så kan vi anbefale dig at kigge nærmere på bambus-sugerør eller sugerør i papir.

 

Er spidsen på metalsugerøret skarpt?

Nej, du skal ikke være bekymret for, om du kommer til at skære dine læber eller tunge på et metalsugerør. Enderne er meget bløde, og du kan dermed roligt drikke af et metalsugerør.    

 

Vores udvalg af metal sugerør

Her hos BarLife finder du forskellige slags metal sugerør. En af vores mest populære produkter er fra Final Touch, som har udviklet dette fantastiske sugerør decideret til drinks og cocktails. Det fede ved denne udgave er, at du får et metal sugerør med tilhørende æske, som giver et dejligt udtryk.

Eller indeholder vores sortiment lidt for enhver smag, og ved køb af vores metal sugerør, er du altid garanteret den bedste kvalitet.

Du er altid mere end velkommen til at søge inspiration blandt vores udvalg, så du kan finde de perfekte sugerør af metal til din egen bar. Vi har løbende tilbud på vores produkter og tilføjer nye varianter til udvalget, så hold gerne øje med vores side, så du altid er opdateret.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna