Tiki Glas

Indlæser...
Tiki Glas

Find tiki glas i alle regnbuens farver

Når man skal finde tiki glas kan man finde dem i alle regnbuens farver. Det er netop noget af det karakteristiske ved tiki glas, da de altid er farverige. Ligesom store gin glas er de anderledes end mange af de andre glas man kan få. Noget særligt ved dem er, at man ofte køber dem i pakker. Køber man normale lowball glas vil man for det meste købe en af gangen, men sådan er det ikke med tiki glas. De er nemlig samlet i pakker, hvilket der er flere særlige grunde til. En af grundene er, at de fås i mange farver. Og fra producentens side er man selvfølgelig interesseret i at folk får de pågældende glas i forskellige farver. Jo flere forskellige farver man har sine tiki glas i, jo mere festligt vil det se ud. Ideelt set har man dem både i grøn, blå, gul, rød og så videre.

Find tiki glas i udlandet og tag dem med hjem

Når man er ude at rejse er man for det meste interesseret i at have nogle souvenirs med hjem. Nogle mennesker køber ting til familie og venner mens andre er mere interesseret i at købe ting til sig selv. Ofte ender man med at købe noget til venner og bekendte som man faktisk selv ville have haft. Måske har man slæbt tiki glas med fra den anden side af verden og givet det til nogle venner. Når man ser disse glas stå i deres køkken går det pludseligt op for en, at man burde have købt nogle til sig selv også. Her er det svært at rejse tilbage og købe nogle, men heldigvis er der andre ting man kan gøre. Man kan nemlig blot vælge at finde de samme tiki glas på nettet. Så kan man købe nogle til sig selv og så slipper man for at være misundelig hver gang man er på besøg hos ens venner.
tiki cocktail skilt

Brug tiki glas til lidt af hvert

Mange drinks har et helt særligt glas eller en særlig kop, som de normalt bør nydes af. Af og til er der en grund til dette, men meget ofte er det dog bare vane og tradition, som er skyld i dette. For eksempel drikker man altid champagne af coupe glas, hvilket der dog ikke står skrevet nogen steder, at man skal. Har man nogle tiki glas, som man er glad for kan man bruge dem til at servere lækker champagne. Er man mere til de søde bobler kan man også købe prosecco eller en anden sød, mousserende vin heri. Et glas til mojito er normalt lavt og forholdsvist tykt, hvilket også er sådan man forestillet sig en mojito. Man kan dog også vælge at servere den lækre drink med lime og rom i et tiki glas i stedet. Det vil passe godt til den eksotiske stil.

 

Find gennemsigtige glas til den farverige drink

Noget af det, som karakteriserer tiki glas er, at de er farvede og at de ikke er transparente. Har man en lækker drink med en flot farve er det derfor normalt ikke noget man kan se. Det kan være en skam da farven på en cocktail kan sige meget om hvordan den smager og helhedsoplevelsen generelt. Her kan man vælge at købe nogle tiki glas uden farve og i transparent stil. Så får man både det eksotiske ansigt på samtidig med, at man kan se den flotte farve på drinken. 

 

Find inspiration til velkomstdrinks glas

Skal du holde en eksotisk fest, skal du selvfølgelig servere nogle eksotiske velkomstdrinks, når gæsterne ankommer. Her kan du vælge at servere nogle drinks med spændende farver, smage og former. Du bør altid have sjove sugerør i dine drinks, og eventuelt kan du overveje stjernekastere eller andet tilbehør, der gør et stort indtryk. Tiki glas passer perfekt til at danne rammerne for en eksotisk fest.  

 Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna