Bio nedbrydelige sugerør

Indlæser...
Bio nedbrydelige sugerør

Som bartender kan du gøre en forskel for miljøet

Mange mennesker går rundt og tænker, at de er for ubetydelige til at kunne gøre en forskel for miljøet. På mange måder kan de have ret da de i langt højere grad er multinationale selskaber, som bør ændre deres  måde at drive forretning på. Ikke desto mindre er der dog visse ting man selv kan gøre. Noget af det, som man nemt kan gøre er at man kan købe bio nedbrydelige sugerør, samt andre miljøvenlige ting. For eksempel kan man købe engangsbestik i træ til genbrug. Her er der ikke som sådan tale om noget særligt man kan købe, men snarere en særlig adfærd man kan påtage sig. For engangsbestik kan i mange tilfælde sagtens genbruges. Sørger man for at købe engangsbestik af god kvalitet kan det sagtens genbruges.

sugerør i nedbrydeligt materiale

Find bio nedbrydelige sugerør af forskellig slags

Har du besluttet dig for at købe bio nedbrydelige sugerør behøver du ikke købe en bestemt slags. Derimod kan du vælge mellem forskellige slags. Det skyldes, at flere og flere bruger denne type sugerør. I takt med at efterspørgslen bliver større er det klart, at konkurrencen også bliver større. Og i det tilfælde vælger man at lave forskellige varianter for at skille sig ud fra mængden. I disse dage ser man meget ofte sugerør med striber, som stilles i gamle marmeladeglas. Denne stil kan man godt finde når man er på udkig efter bio nedbrydelige sugerør. Ønsker man at gøre hele drinken mere miljøvenlig kan man vælge at finde marmeladeglas, som allerede er brugt. Her kan det godt være, at glassene ikke er lige store og måske ser forskellige ud, men det er der heldigvis mange, som ser som en meget positiv ting. Hvis man vil prøve noget andet end bionedbrydelige sugerør, kan man også bruge metal sugerør, der er super til at blive genbrugt. 

sugerør i metal

Lad bio nedbrydelige sugerør være til inspiration til andre

Noget af det man især kan gøre når man skal gøre noget godt for miljøet er at påvirke andre i en positiv retning. At gå rundt og slå hinanden i hovederne med ting man bør og skal gøre er sjældent konstruktivt. I stedet kan man sørge for selv at være et godt eksempel. Hvis man blot gør det vil man finde ud af, at folk hurtigt vil blive inspirerede. Det kan være, at de også begynder at se sig om efter ting, som kan findes mere miljøvenlige.

Det er de færreste, som har et stort forbrug af sugerør, men nogle mennesker bruger dem dog af og til. Er man typen, som kan finde på at bruge denne type service kan man lige så godt vælge de bio nedbrydelige sugerør. 

Bambus og træmasse er gode miljøvenlige materialer

Skal man købe noget bio nedbrydeligt service bør man gå efter ting som er lavet af træmasse og bambus. Disse to materialer er nemlig noget af det bedste når man skal finde miljøvenlige alternativer til plastik og porcelæn. De to førnævnte materialer finder man blandt andet hvis man køber nogle bio nedbrydelige sugerør. Mange undrer sig over hvordan denne type af sugerør kan have så flot en farve. Mange tror, at farven ikke er miljøvenlig og at det kun er selve sugerøret, som er lavet med omtanke for miljøet. Sådan er det dog ikke for selv malingen er også bionedbrydelig. Rørene er farvet med soyablæk, som er et godt og miljørigtigt materiale.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna