Sæt dit eget præg på Piña Colada

Indlæser...
Sæt dit eget præg på Piña Colada

Gør dit hjem til eksotisk bar for en aften

Når ugen går på hæld og man nærmer sig fredag er der mange, der ser frem til den drink man skal starte weekenden med. Alle har en favorit og mange vælger også for eksempel et glas vin eller en øl. I stedet for at gøre det samme hver weekend kan man gøre lidt ud af det når weekenden starter. Man kan invitere nogle venner over og lave en eksotisk fest for dem. Mange har prøvet at smage piña coladas når de har været ude at rejse, men de færreste har selv lavet dem herhjemme. Inviterer du folk over til piña coladas kan du være sikker på, at folk nok skal komme uanset om det er sommer eller vinter. 

4 ananastoppe på stribe

Inviter venner og kollegaer til pina colada aften

Man kan lave en pina colada på forskellige måder. Hvilken en du ønsker at lave er naturligvis op til dig. Nogle laver en pina colada med fløde. Dette er en god ide hvis du blot serverer en enkelt drink til dine gæster. Hvis du derimod har tænkt dig, at I kommer til at drikke rigtig mange drinks, så bør du gå udenom fløde. Det kan nemlig hurtigt blive for meget.

Hvis du formår at følge en pina colada opskrift og gøre den rigtig god er der måske endda nogle, som vil spørge dig om du har købt en piña colada på dåse. Det er nemlig noget man kan få i de fleste supermarkeder. Du kan dog i stedet med stolthed i stemmen sige, at det er noget du helt selv har lavet, og det vil folk elske dig for.

en kvinde, der holder en pina colado

Sørg også for virgin drinks

Elsker man selv drinks og alkohol kan man hurtigt komme til at glemme, at det slet ikke er alle der drikker alkohol. Til dem er det ideelt at servere en alkoholfri piña colada. I den er der ingen rom, men alligevel smager den godt. Ønsker man at få romsmagen frem kan man for eksempel bruge lidt romessens, som smager rigtig meget af rom alligevel. At servere de samme drinks for ikke-drikkende gæster, er altid et kæmpe hit!

Lav hurtige drinks med pina colada mix

Kommer du lidt sent hjem fra kontoret kan det være, at du har travlt når du skal lave drinks. Hvis du blot har et par minutter til, at din stue eller køkken bliver fyldt af venner og kollegaer må du muligvis gøre noget alternativt. Selvom det selvfølgelig er mest interessant og mest imponerende at følge en pina colada opskrift helt fra bunden kan du også blot købe et mix. Der er nemlig mange butikker, som sælger et pina colada mix, som indeholder alt det du skal bruge. Med dette mix skal du kun tilføje forskellige væsker og så har du din helt egen drink. Det gør det nemt for dig og der er stor sandsynlighed for, at ingen nogensinde vil lægge mærke til det.

En af de opskrifter du altid vil finde i en opskrift er coco lopez, som er en legendarisk dåse du kan købe. I denne dåse finder du kokosmælk og det er lige præcis det du skal bruge til denne drink. I stedet for fløde og mælk kan du nemlig vælge at købe en coco lopez dåse. Skal du lave mange drinks er du formentligt nødt til at købe mange, men du kan ofte få en god pris hvis du køber mange.

kokosnødder

Få folk i ekstra godt humør

Skal du holde en større fest kan du lige så godt gøre hvad du kan for at få folk i den helt rette stemning. Du kan sørge for, at de har lyst til at danse hele natten ved at købe forskelligt tilbehør og udstyr. En oppustelig palme og et oppusteligt badebassin er for eksempel altid nogle gode ting, som er med til at skabe stemning.

Af piña colada tilbehør er der mange ting du kan gå ud og købe. Du bør blandt andet købe de helt rigtige drinksglas. Du bør vælge nogle store glas med en kort og tyk stilk. Udover det kan du også gå ud og købe nogle friske sugerør, som vil pynte meget. For eksempel kan du have en flamingo, en ø eller noget andet på sugerøret, som er med til at skabe stemning. Drinkspinde er også en form for tilbehør, som vil være populært. Du kan finde nogle, som har konfetti, glimmer og andre sjove motiver på. De vil passe godt til din piña colada.Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna