Bliv ung igen med Isbjørn

Indlæser...
Bliv ung igen med Isbjørn

En isbjørn drink passer godt til en filur drink

Der er visse drinks, som må sættes i kategori med hinanden da de ofte kendetegner ungdomsfester i 90’erne og 00’erne. Her er isbjørnen, eller blue lagoon som den går under i andre lande, uden tvivl en vigtig karakter sammen med en filur, som også var fast inventar til gymnasiefester engang. De to drink smager både godt samtidig med, at de ser unikke ud. De har nogle meget karakteristiske farver, som er med til at skille dem ud fra mængden. Og man må da også sige, at netop den blå farve har gjort, at isbjørnen har fået et stærkt brand da den er nemt at genkende når folk står et sted og drikker den. En anden klassiker er en brandbil drink, som de fleste også har nydt da de var yngre. Skal man til at holde en større fest kan man gøre det med et ungdomstema. Så kan man lave samtlige af de traditionelle drinks og få folk til at klæde sig ud som om de skulle til ungdomsfest i 90’erne eller 00’erne.

et billede af en filur og en isbjørn

Lav den klassiske isbjørn drink til dine gæster

Inden du går i gang med at finde på hvordan, du kan lave den klassiske isbjørn drink om, kan du lige så godt lave den helt klassiske opskrift først. Så kan du finde ud af om du kan lide den, for det kan jo være, at du slet ikke har lyst til at lave den om alligevel. Det kan også være, at du synes, at den skal være sødere, eller at den er for sød. For det første skal du have noget god vodka at hælde i. Hvis du ønsker at lave drinken på samme måde i gymnasiet, skal du naturligvis vælge en af de billigere typer af vodka. Med årene bliver man dog for det meste lidt mere kritisk, og derfor bør man vælge en af de lidt dyrere typer af vodka. Blandt andet er en anbefalelsesværdig vodka SKYY, som mange har gode erfaringer med. 

Ud over vodka skal man også have blå curacao, som findes i forskellige varianter. Farven er faktisk lidt misvisende da den smager af appelsin, hvilket man især lægger mærke til hvis man lukker øjnene når man drikker drinken. De fleste vil kende en isbjørn drink med blå bols da det er det mest udbredte mærke at vælge når denne drink skal nydes. Alternativt kan man også købe Rose’s Blå curacao, som smager lige så godt, men en smule anderledes. Man skal også have Sprite i drinken og til selvfølgelig skal man holde drinken afkølet ved hjælp af godt med is.

Lad børnene nyde en alkoholfri isbjørn drink

Lad børnene i familien nyde en lækker isbjørn drink til børn. Man kan nemlig sagtens lave den uden alkohol. Det eneste man skal gøre er at undlade vodkaen. Man blander blå curacao og sprite og rører det sammen med godt med is. Således kan børnene også nyde den gode og læskende drink, som vil fungere som en erstatning for Sprite og andre sodavand.

Også de gravide kan nyde denne alkoholfri drink. Hvis man af andre grunde ikke er til alkohol kan man også nyde den, og det vil folk sætte pris på. Det er nemlig altid dejligt når folk har taget højde for individuelle præferencer så som intolerance over for alkohol eller lignende.

Bestil en isbjørn drink i en bar

Er man mest til øl når man er ude på bar kan man hurtigt komme til at føle sig dum når man ikke ved hvad man skal bestille i en finere cocktailbar. Man kan kun se nogle meget dyre og specielle øl og man kan godt se, at man er nødt til at bestille en form for cocktail. Her kan det være meget svært at beslutte sig da man formentligt ikke er så vant til at bestille drinks. Måske ender man med at bestille noget man ikke ved hvad er efter at have set det på menukortet. Man kan dog også lade bartenderen lave en klassiker. Man kan bede vedkommende om at lave den lækre drink med vodka, blå curacao og sprite. Er det en bartender med respekt for sig selv vil vedkommende nemt og hurtigt kunne blande drinken sammen.

Det vil formentligt være de færreste, som går ind på en bar og bestiller denne drink. Det kan også være, at man skal leve med et undrende blik fra bartenderen. Ikke desto mindre vil man være meget tilfreds med sig selv når man går ned til bordet med sin dejlige og læskende isbjørn drink.

bartender, der står og mixerGoogle ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna