Luigi Bormioli - En italiensk perle indenfor glas

Indlæser...
Luigi Bormioli - En italiensk perle indenfor glas

Hos italienske Luigi Bormioli leves der under de vise ord: ”Et glas til enhver lejlighed”, og dermed sætter Luigi Bormioli en stor ære i at producere glas til alle formål.

Vandglas, cocktailglas, ølglas, snapseglas, whiskyglas, romglas, champagneglas… Listen fortsætter derudaf, men du har selvfølgelig også forstået pointen. Skal du have nye glas til vitrineskabet bør du med god grund kigge italiensk.

Foruden de mange glas der er beregnet til at drikke af, har Bormioli også specialiseret sig i beholdere til kosmetikkens verden. Her har de bl.a. produceret flaskerne til Channels parfumer, og har indgået samarbejde med flere af de kendte kosmetikbrands.

 

Inovative Bormioli

Firmaet er blevet drevet af den samme familie i 25 generationer og det hele begyndte med produktionen af vinglas. Igennem de seneste 100 år, har Luigi Bormioli været blandt de førende indenfor innovation, hvilket for dem har båret massive frugter.

Op gennem 60’erne begyndte firmaet at investere flere ressourcer i kemisk innovation, som et strategisk tiltag for forretningen, hvilket ledte til en serie af farvefulde glas, som verden ikke før havde set lignende.  

Bormioli er de første i verden, der har fundet en måde, hvorpå skålen og stilken blæses ud i ét. Denne avancerede teknik reducerer risikoen for at glassene brister, og giver dermed glassene en ganske særlig kvalitet.

Luigi Bormioli har eget laboratorie, hvor de har fremstillet deres eget krystalglasmateriale - SON.hyx® - som er et blyfrit krysalinmateriale, der øger glassets holdbarhed og styrke. Når du køber glas fra Luigi Bormioli, har du 25 års garanti på skår og glaspest.

I princippet kan du banke et Bormioli glas imod bordpladen, uden det vil gå i stykker, og du kan vaske glasset 1000 gange i opvaskemaskinen uden at det vil blive misfarvet med glaspest.

Krystalinmaterialet øger altså både glassenes fleksibilitet, styrke, klarhed & glans.

Sådan undgår du glaspest på dine Luigi Bormioli glas

Som sagt har du 25 års glaspestsgaranti på dine Bormioli glas, men der er nogle få, meget enkle råd du skal følge, for at bevare glassenes klarhed og glans.

  • Først og fremmest skal du fjerne alle etiketter inden du bruger glassene første gang.
  • Hvis du vasker dine glas op i hånden, er det vigtigt at du bruger ikke-slibende opvaskemiddel, og at glassene tørres straks bagefter.
  • Du kan sagtens sætte glassene i opvaskemaskinen, dog skal de altid placeres øverst i maskinen med skålen vendt på hovedet. Her er det også vigtigt at glassene tørres straks efter vask.

Følger du disse simple anvisninger, kan dine Luigi Bormioli glas holde samme glans i mange år.

 

Står du på tærsklen til at skulle anskaffe nogle nye glas, kan vi klart anbefale dig at kigge i retning af italienske Bormioli, for her finder du glas i absolut verdensklasse.

Rigtig god fornøjelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna