Long Island Iced Tea

Indlæser...
Long Island Iced Tea

En long island iced tea går godt til enhver lejlighed

Skal man holde en større fest er det vigtigt, at man sørger for, at der er noget alkohol, som folk sætter pris på. Det ender nemlig meget ofte med at være alkoholen og de drinks man har udvalgt, som får folk til at blive friske, og som får folk til at snakke med hinanden. Der er visse drinks, som de fleste kan lide og en af dem er long island iced tea. Her er tale om en drink, som stort set alle har nydt på en dejlig varm strand et sted i syden. Meget ofte er det en drink, som man drikker til happy hour. Der er en stor mængde alkohol i drinken, og det er da også netop det den er kendt for. Ønsker du, at dine gæster skal have det sjovt og have en uforglemmelig aften kan det være en god ide at servere netop denne drink. Er man ude er det også en af de drinks man kan bestille, hvis man vil fyre lidt op under vennekredsen. For når man taler long island iced tea genstande, så tæller man væsentligt flere end hvis man køber en helt almindelig drink.

Lad resterne fylde dine long island iced teas

Med mange drinks er der en helt særlig opskrift, som man helst skal følge det er klart, at der er visse variationer og nogle ingredienser man kan udelade. Dog bør man som udgangspunkt altid benytte sig af de ingredienser der står i opskriften. Har man for eksempel en gin og tonic går det ikke, at man mangler en af de to ingredienser. I en Aperol Spritz går det heller ikke, at man mangler aperol. Sådanne eksempler er der mange af. Lidt anderledes er det dog for en long island iced tea. For her kan man finde mange forskellige opskrifter. Til fælles har alle disse opskrifter, at der er mange forskellige slags alkohol i. I mange tilfælde er det en drink, som bliver lavet hvis du har mange rester af alkohol tilbage. Derfor kan denne drink også være god at lave i kølvandet på en større fest du har holdt.

En long island iced tea er lækker med de rette ingredienser

Laver man en long island iced tea fra bunden er det første man skal ud og købe en god gin. Her er der mange valgmuligheder, da gin efterhånden er blevet mere og mere udbredt. Det kan være en god ide at købe en god gin således, at du også kan bruge den når du har lyst til en negroni eller en gin fizz. Det er vigtigt, at du vælger en gin hvor enebærsmagen er gennemtrængende, da det vil gøre, at den smager bedre. Udover gin skal du også have fat i en hvid rom. I en long island iced tea er det især romsmagen, som er meget gennemtrængende. Derfor bør du sørge for, at du som minimum køber en rigtig god hvid rom.

En drink, der kan friskes op på mange måder

Udover gin og hvid rom skal du også have fundet noget tequila. Også her kan du finde mange forskellige slags, og af varierende kvalitet. Ønsker du at give din long island iced tea lidt kant kan du også vælge at bruge mezcal. Det er en type alkohol, der smager af tequila, men er langt mere røget. Den er også god at drikke rent til nogle tacos sammen med en corona. Også vodka skal du have fat i, og her bør du også købe en god en således, at du kan lave andre drinks med den, så som filur drinks.

Find også en god triple sec, som du hælder i da det også er en vigtig ingrediens. Derudover skal du hælde sirup i, for at give drinken noget sødme. Der er tale om en meget sød drink, hvorfor det er godt at give drinken lidt syre. Det gør du bedst ved hjælp af noget citronsaft og det skal selvfølgelig være frisk saft. Til sidst hælder du cola på toppen, og så er du klar til at drikke - skål!

Long island iced teaGoogle ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna