Find en vinkøler i enhver størrelse og farve

Indlæser...
Find en vinkøler i enhver størrelse og farve

Vælg størrelse på din champagne køler

Skal man have en køler til enten champagne, mousserende vin eller almindelig vin så skal man overveje hvor mange flasker man vil have kølet ned. De fleste vil vælge en genstand, som enten kan rumme en eller tre flasker. Det er det mest udbredte og det vil man få meget ud af. Det gælder også hvis det for eksempel er en champagnekøler til Moët & Chandon,  man er på udkig efter. Den vil for det meste fylde det samme, som hvis man havde en ganske almindelig flaske rosévin. Skal du holde et meget stort gilde er det vigtigt, at vinen holder sig kølig, hvis temperaturerne er høje. Derfor er det vigtigt, at man finder sig en stor vinstander, hvor man kan have sine flasker.

Udseendet på en køler er vigtigt

Når man har besluttet sig for hvor stor ens vinkøler skal være er der andre overvejelser man skal gøre sig. For det første skal man sørge for at overveje om den skal stå på et bord eller på gulvet. Mange vælger at købe en vinkøler til bord, men en champagnekøler på fod. Det skyldes, at der er noget mere ekstravagant ved de mousserende bobler. Derfor er det mere oplagt at have den på gulvet i stedet. Man kan også vælge at have en vinkøler på stativ i stedet, hvilket også kan være tilfældet med champagnen. Hvis man vælger dette vil der meget ofte være plads rundt omkring spanden med flasken. Her kan man have forskellige ting liggende så som nogle snacks eller lignende.

En vinkøler kan både være ny og gammel

Uanset hvad man køber i dag kan man ofte få en ‘vintage’-version. Mange prøver at lave ting og genstande, som ser gamle ud, hvilket kan være med til at give dem et vintage look. Der er dog mange, som vil karakterisere dette som snyd da det ikke gør tingene gamle. Man kan også gå på forskellige loppemarkeder og finde ting, som rent faktisk er gamle, og som dermed med rette sagtens kan kaldes ‘vintage’. Her kan man være heldig at finde en smuk champagnekøler i antik stil, som man kan servere bobler i. Det vil være et stort hit, og man vil føle sig meget dekadent og ekstravagant når man sidder og drikker champagne af sit coupe glas, som var man med i en gammel film fra 1920’erne. 

Er man ikke til de gamle ting kan man også sagtens købe en ny vinstander. Det vil ofte gøre, at den holder længere, da nyere materialer har det med at være mere holdbare end gamle materialer. Man kan for eksempel vælge en vinkøler, som er lavet i rustfrit stål. Her kan der være tale om en vinkøler fra imerco eller et lignende sted. Også en vinkøler fra Ikea er populær da de har mange forskellige variationer. Er man ikke til det rustfri stål kan man købe en form for plexiglas. En god ting ved at vælge netop denne type køler er, at den er gennemsigtig. Dermed kan man se de flasker der er i køleren. Det gør det mere delikat og det gør, at man bliver mere tørstig og får lyst til at drikke indholdet.

Et billede af en champagnespand

Bestil din helt egen vintjener

At købe en vintjener for omkring tusinde kroner kan lyde lidt mærkeligt og overraskende. De fleste vil nok forestille sig, at man bestiller en sommelier, som kommer og skænker vin mens vedkommende fortæller om druens oprindelse og lignende. Det er dog ikke tilfældet for en vintjener er en helt anden ting. Der er nemlig tale om en vinkøler på stativ. Man får et stativ med en fod og en stilk og øverst i midten af stilken er der plads til en spand. I denne spand hælder man en stor mængde isterninger og derefter placerer man en flaske champagne eller en flaske vin i. De fleste vinstativer kan blot gøre dette, men en vintjener kan dog lidt mere. Her vil du nemlig se, at der er plads til vinglas rundt omkring spanden med vinflasken. Du kan hænge forskellige slags vinglas rundt omkring. Du kan både hænge et almindeligt vinglas til enten rød- eller hvidvin, eller du kan hælde champagneglas. I alt kan der være seks stk. glas så du kan have et mindre selskab ovre for at drikke vin eller champagne.

Denne genstand er især god at bruge når det er godt vejr udenfor og man skal sidde i haven eller på altanen og nyde et afkølet glas hvid- eller rosevin. Også i mange restauranter og på barer vil du finde en vinkøler af denne type. Det sker især hvis tjeneren kan se, at du har tænkt dig at bestille mange flasker vin i løbet af aftenen eller dagen.Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna