Muddlers

Muddler til baren

Skal du kunne lave alle drinks i din bar, så kræver det, at du har en muddler. En muddler er et af de mest brugte og uundværlige redskaber i en bar. Den bruges blandt andet til en klassisk Mojito og er god til at få alle smage og olier ud af citrusfrugter og krydderier. Skal dine cocktails eller drinks tages til højeste niveau, så er det nødvendigt at have en muddler i dit barskab. Læs mere her 

Indlæser...
Faldende orden
Side
 1. Plastic Muddler 25cm 17504
  Plastic Muddler 25cm
  179,00 kr
 2. 43%
  SALE
  Træ Muddler 20cm BTBL3572
  Træ Muddler 20cm
  Tilbudspris 39,00 kr Normalpris 69,00 kr
 3. 51%
  SALE
  Træ Muddler 25cm BTBL3578
  Træ Muddler 25cm
  Tilbudspris 32,00 kr Normalpris 65,00 kr
 4. Cocktail Muddler guld Überbartools - Rustfri 6526BS
  Cocktail Muddler guld Überbartools - Rustfri
  209,00 kr
 5. Cocktailske med muddler BTBL3568
  Cocktailske med muddler
  39,00 kr
 6. Muddler Træ T1184
  Muddler Træ
  89,00 kr
 7. Mojito stamper i kobber ST14060
  Mojito stamper i kobber
  199,00 kr
 8. Sort Muddler 22,5 - Gun Metal 20900-40029
  Sort Muddler 22,5 - Gun Metal
  225,00 kr
 9. Antik Messing Muddler BTBL3654
  Antik Messing Muddler
  159,00 kr
Faldende orden
Side

Bedre drinks med en muddler

Ingen muddler, ingen mojito! At lave en mojito kræver forskelligt udstyr og inden man går i gang, er det vigtigt, at man sikrer sig, at man har alle de nødvendige ingredienser samt redskaber. Muddleren er et værktøj, som minder om en morter, men den er ikke beregnet til at knuse ingredienserne, som en morter er. Med en muddler er det muligt at presse alle de forskellige smage og olier ud af ens ingredienser. Det er med til at give endnu mere lækker smag til dine drinks. Når man benytter den, handler det ikke om at bruge den vildt og voldsomt. Det kommer der ikke noget god ud af. Den skal i stedet bruges roligt, hvor man med rolige og kraftige tryk, presser safterne og olierne ud af ens ingredienser. Du vil blive overrasket over, hvor gode dine drinks kan blive med de rette redskaber.

Muddler i træ, plastik eller metal

Det kan være, at du har æstetiske præferencer, eller måske skal den passe ind i bestemt tema. Uanset hvad så er det muligt at finde en, som er lavet i det materiale du søger. Selve funktionaliteten i muddleren bliver ikke påvirket af materialet. Det handler om, hvordan den bliver brugt. Vælger du en i metal, kan den larme en smule mere end de to andre typer, mens muddlere i træ, skal vaskes op i hånden. Den klassiske muddler må siges at være en, der er lavet i træ. Når du skal beslutte hvilket materiale du ønsker, så skal du finde ud af, hvilken størrelse du skal bruge. Det er afgørende for, at du kan bruge den korrekt. For at finde den rette størrelse, skal du se på størrelsen af dine glas eller shaker. Det er vigtig at muddleren stikker et godt stykke over glasset, for at få det optimale greb om den.

Vælg de rigtige glas

Hvis du vil bruge muddleren direkte i det glas, som din drink skal laves i, så er det vigtigt at det er holdbart. Selv om en muddler ikke skal bruges vildt, skal der stadig presses relativt hårdt. Det betyder at man skal have godt fat om glasset. Sørg for at dine glas er rimelig robuste i bunden og har tykke sider, således glasset ikke knuses i hånden. Sørg for at sætte glasset på et bord, når bruger muddleren. Alternativt kan der bruges en shaker, hvor man kan muddle sine ingredienser og derefter hælde over i et glas.

Mangler du solide glas til din bar? Se vore store udvalg her

Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna