Indlæser...

Cocktailske med muddler Guld

Varenummer
690612
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

26,00 kr.

Beskrivelse

Nyd den ultimative alsidighed og elegance med vores "Cocktailske med Muddler Guld." Dette 2-i-1 bartenderværktøj kombinerer funktionaliteten af en cocktailske med en integreret muddler, der gør det nemt at mixe og mudle dine ingredienser til perfektion. Designet med den moderne bartender i tankerne, er dette redskab uundværligt for at skabe en bred vifte af cocktails, fra klassiske mojitos til avancerede, skræddersyede kreationer.


Fremstillet af højkvalitetsmaterialer og belagt med en luksuriøs guldfinish, kombinerer denne cocktailske med muddler holdbarhed og elegance. Det ergonomiske design og den balancerede vægt sikrer en komfortabel og effektiv brug, mens den gyldne farve tilføjer et ekstra lag af sofistikering til din bartenderoplevelse.


Oplev den ultimative effektivitet og stil med dette must-have bartenderværktøj.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna