Isknuser

Isknuser i baren

Når isen skal knuses, er det nødvendigt at have en god isknuser. Man kan både vælge en elektronisk og i en manuel variant. Det er altid vigtigt at have isterninger i sin bar. Det er lige meget om det er i hjemmebaren eller en kommerciel bar. Hvis man vil servere perfekte cocktails, er det nødvendigt, at kunne knuse sin is. En ægte Mojito eller Caipirinha bliver eksempelvis altid serveret med knust is. Læs mere her

Faldende orden
Side
  1. Wessamat C 105 isknuser
    Wessamat C 105 isknuser
    11.999,00 kr
    Quickview
  2. Isknuser prof - Gastroback
    Isknuser prof - Gastroback
    3.799,00 kr
    Quickview
  3. Isknuser
    Isknuser
    249,00 kr
    Quickview
  4. Isknuser Elektrisk Deluxe - Andrew James
    Isknuser Elektrisk Deluxe - Andrew James
    499,00 kr
    Quickview
  5. Chrome Is knuser - tung
    Chrome Is knuser - tung
    499,00 kr
    Quickview
  6. Manuel isknuser
    Manuel isknuser
    239,00 kr
    Quickview
  7. Wessamat Isknuser C103
    Wessamat Isknuser C103
    7.999,00 kr
    Quickview
  8. Elektrisk Isknuser
    Elektrisk Isknuser
    1.399,00 kr
    Quickview
  9. Isknuser Santos
    Isknuser Santos
    8.999,00 kr
    Quickview
  10. Chrome isknuser
    Chrome isknuser
    350,00 kr
    Quickview
Faldende orden
Side

Perfekte cocktails med en isknuser

Det kræver en isknuser, for at få lavet sine almindelige isterninger om til knust is. Har man en hjemmebar eller en kommerciel bar, vil man opleve, at mange drinks kræver knust is. Her må man ikke gå på kompromis. Det går ganske enkelt ikke at servere en Mojito med almindelige isterninger. Man kan vælge at bruge en blender, men det optimale er dog at anskaffe sig en isknuser. Mange blendere kan ikke holde til at knuse is, og slet ikke meget is. De kan ganske enkelt brænde af i motoren. Brug i stedet en knuser, der specialdesignet til netop det formål. Har du et behov for at knuse meget is, kan det være et stort arbejde at skulle stå og knuse is manuelt. Med en elektrisk isknuser, eksempelvis fra Andrew James, hælder du blot isterninger i maskinen, og så er dit arbejde stort set gjort. På flere af maskinerne, er det muligt at vælge, hvor fint isen skal knuses.

Manuel isknuser

Skal du kun bruge en mindre mængde knust is engang imellem, så er det rigeligt at anskaffe en manuel isknuser. Hos Barlife kan du finde forskellige manuelle udgaver, som har høj nok kapacitet til, at de fungerer i hjemmebaren eller til en fest. For at bruge dem, hælder man isterninger ned i beholderen, og drejer rundt på håndtaget. Selve knuseren og håndtaget er bygget op i metal, og kan holde til at knuse is mange gange. Når isen er knust, falder det ned i en bakke, som nemt kan tømmes over i en isspand. Den er perfekt, hvis du hurtigt skal lave et par lækre Caipirinhas eller Mojitos. Når du er færdig med at bruge den, kan den let rengøres ved at skylle den igennem med sæbevand og dernæst almindeligt vand. Når den sættes til side, så husk at sætte låget på klem, så fugten kan fordampe. Det er med til at sikre, at det er svært for bakterier at overleve. 

Copyright © 2019 Barlife Aps