Indlæser...

Wessamat C 105 isknuser

Varenummer
9588
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

17.529,00 kr.

Beskrivelse

Effektiv Wessamat C 105 isknuser til hurtig og kraftfuld isknusning

Denne Wessamat C 105 isknuser er den perfekte løsning til at lave knust is af isterninger fra isterningemaskiner. Med sin pålidelige makuleringsteknologi og kværn lavet af rustfrit stål kan du være sikker på at få en effektiv og kraftfuld isknusning hver gang.

Isknuseren har et husdæksel af transparent plexiglas med en glidemekanisme og sikkerhedsfunktion, der gør det nemt og sikkert at bruge. Den aftagelige drypbakke er lavet af fødevaregodkendt plast, og den rustfri stålkasse sikrer holdbarhed og lang levetid.

Wessamat C 105 isknuser er klar til at tilslutte og inkluderer et nettilslutningskabel på ca. 2 m. Den har en makuleringskapacitet på 5 kg/min og en isreserve drypbakke på 5 kg, hvilket gør den ideel til både private og kommercielle brug.

Med dens kompakte størrelse på B(L) 370 x D 315 x H 515 mm og vægt på 21 kg er den nem at placere og flytte efter behov. Den har en spænding på 230 V ~ / 50 Hz og et strømforbrug på 0,15 kW. Sikringen på stedet er 10 A.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna