Beer pong til dem der er konkurrencemennesker

Gør beer pong til festens højdepunkt og anskaf dig et beer pong bord!

Her på siden kan du finde alt udsyr, som du har brug for til at fyre op under en festlig beer pong turnering og læse mere om de forskellige regler. Læs mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. 26%
  BEER PONG GAME - 2 BOLDE 12 BÆGRE MED RØD + BLÅ TEKST 4080177 by NON BRAND color Sort
  BEER PONG GAME - 2 BOLDE 12 BÆGRE MED RØD + BLÅ TEKST
  Tilbudspris 29,00 kr. Normalpris 39,00 kr.
 2. Instant pub bar og beer pong dug BR39124 by BARLIFE color Sort
  Instant pub bar og beer pong dug
  99,00 kr.
 3. Beer Pong luftmadras - Neon BP181 by NON BRAND color Sort
  Beer Pong luftmadras - Neon
  439,00 kr.
  Udsolgt
Stigende orden

En af tidens helt store drukspil er det klassiske ølspil fra de amerikanske kollegier, og det er ikke svært at forstå, hvorfor det er blevet så populært.

Beer Pong er underholdende, konkurrencepræget og samtidig en holdsport. Men vigtigst af alt så bliver stemningen til festen altid god, hvis der er mulighed for at kaste bordtennisboldene ned i modstanderens beer pong kopper.

BEER PONGS OPRINDELSE

Spillet, der også kaldes Beirut, menes at have været opstået i USA i 1950'erne på Dartmouth College. Det siges, at spillet originalt fulgte det almindelige spil bordtennis, hvor man brugte bordtennisbattet og en bold til at forsøge at ramme ni kopper med øl på et bordtennisbord.

Siden hen er battet blevet udskiftet, så det nu er et almindeligt kast med hånden, og der er blevet designet specielle beer pong borde, der har en mindre bredde.

Drukspillet har vundet stor anerkendelse verden over, da det både er sjovt og samler folk.

Beer Pong REGLER

Selve spillet er forholdsvis nemt og kræver ikke det store, når du først har et bord, nogle plastik glas, bordtennisbolde og så naturligvis nogle at spille imod.

Principielt kan du spille beer pong overalt, så længe du bare de ovenstående remedier. Dog er der efterhånden flere og flere, som begynder at gå op i detaljerne.

For at spille beer pong skal der først inddeles to hold med to spillere på hver. Du kan også spille 1 vs 1, men det er klart mest populært at spille 2 vs 2.

Når holdende er inddelt, skal hvert mandskab opstille 10 kopper i en trekant, hvori der fordeles 66 cl øl, cider eller en drik der minder om.

Hvert hold skal endvidere have en ekstra kop med vand i til at skylle bordtennisboldene i inden der skydes igen.

Du skal bruge to bordtennisbolde, og så handler det ellers om at holdene hver især skal forsøge at ramme i hinandens kopper. Hvert hold har to skud medmindre skuddet ikke rammer i og hopper tilbage til det skydende hold. Kommer bolden tilbage må den, der har skudt lave et såkaldt trickskud.

Rammer begge bolde i samme kop skal det modsatte hold som straf drikke en ekstra kop.

Begge hold må én gang i løbet af spillet bede modstanderne om at "samle deres kopper" så de igen står samlet.

Et spil Beer Pong slutter, når et hold har ramt alle modstanderens kopper, hvorefter de overskydende kopper gives til det tabende hold, som en ekstra taberbonus.

Beer Pong House Rules

Foruden de helt formelle rammer, som former spillet, så er der efterhånden blomstret en masse nye regler og traditioner frem i forbindelse med det amerikanske drukspil.

Disse er regler, som du ikke nødvendigvis behøver at spille med, men som kan gøre det endnu mere underholdende.

Vi vil her beskrive nogle af de mest anvendte ”House Rules”, som I efterfølgende kan aftale at spille med eller lade være.

Lean eller Elbow

Alt efter hvor du spiller, og hvem du spiller imod, så vil der være forskellige opfattelser af, om albuen må overskride bordkanten, når der kastes.

Spiller I med Leanreglen, så må den kastende spiller læne sig så langt ind over bordet, som det er muligt uden at røre ved hverken bord eller kopper.

Der er ikke en rigtig eller forkert måde så længe alle er enige om, hvilke regler der bruges.

Double

Rammer begge spillere fra det kastende hold i hver sin kop under den samme runde, får de boldene tilbage, og må kaste igen. Begge de ramte kopper skal naturligvis drikkes og fjernes, inden spillerne kaster igen.

Triple

Rammer spillerne fra det kastende hold i den samme kop, så fjernes der yderligere to ekstra kopper, som det forsvarende hold udvælger.

Defence

Som forsvarende hold må du gerne distrahere de kastende spillere ved f.eks. at holde hænderne over jeres kopper. Men bliver du ramt på hånden eller armen mens den er over bordet, så tæller dette som en ramt kop, uanset om den ville have gået i eller ej.

Lige så snart at bolden har ramt bordet, eller den har ramt kanten på en kop, hvorefter den ryger op i luften, så må du slå den væk.

Men boldens bane må ikke påvirkes, så længe den er i luften, før den altså har ramt bordet eller kanten på en kop.

Bounce

Bounce er en form for trickshot, hvor kasteren vælger at kaste bolden ned i bordpladen hvorefter den bouncer op i en af modstanderens kopper. Dette er en lidt mere kompliceret manøvre, som hvis det lykkes også belønnes med en ekstra kop.

Dog må modstanderholdet slå bolden væk, så snart den har ramt bordpladen, og derfor er dette et vanskeligt kast.

On fire

Denne regel belønner spilleren, som virkelig har et solidt boldøje. Skulle en af spillerne ramme en kop tre gange i træk, får vedkommende nu lov til at kaste indtil at der rammes forbi.

Fumble

Taber en spiller bordtennisbolden ned i en af sine egne kopper, tæller dette som en ramt kop, som derfor skal drikkes og fjernes af spilleren selv.

Det rette Beer Pong udstyr

Skal du spille beer pong med stil, kræver det, at du har det rette udstyr. Og alt dette finder du her hos BarLife.

Bordet

Vil du spille med de helt rigtige mål, skal du have fingrene i et fedt beer pong table. Som standard har et beer ping bord mål, som er 2,4 meter i længden x 60 cm i bredden x 70 cm i højden. Men bordet skaber virkelig de ideelle rammer til en svedig beer pong tournament.

Vi har flere forskellige beer pong borde, så du kan nemt finde et, der passer til din stil. Køb dit beer pong bord hos os, og bliv helt klar til fest.

Du kan også vælge at købe beer pong dug, som er en bordmåtte, der er dekoreret til beer pong. Dermed kan du bare bruge dit eget bord, samtidig med du får de rigtige beer pong vibez.

Kopperne

Skal du ramme den helt rigtige stemning, så bør du gå skridtet videre end de gennemsigtige engangsglas.

Du kan købe de helt rigtige beer pong glas hos os eller beerpongglas med bolde, som de også kaldes. Har du beer pong cups og et fedt bord, er du altså godt på vej til at kunne holde nogle gode aftener.

Boldene

Har du styr på dine beer pong krus, mangler du bare beer pong bolde til at kaste ned i kopperne. Vi har de perfekte beer pong bolde i vores sortiment, så du kan roligt købe udstyret hos os.

Slå eventuelt to fluer med et smæk og køb et samlet beer pong sæt, hvor du både får kopper og bolde i en pakke.

Du kan også prøve kræfter med et spil beer pool pong, hvis du keder dig på ferien, når du ligger ved poolen.

Her hos BarLife kan du finde alt det nødvendige grej, når du skal spille en solid omgang beer pong. Få styr på bordet, kopperne og boldene, og så er du allerede godt i gang.

Rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna