Indlæser...

Zarish Borsao 2019

Varenummer
677681
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 99,00 kr. Normalpris 259,00 kr.
Spar 62% (160 kr)

Beskrivelse

Zarish Borsao 2019 er en indtagende og charmerende rødvin, der repræsenterer det bedste af det spanske vinland. Med en dyb rød farve og en unik smagsprofil, vil denne vin overraske og begejstre enhver vinelsker.


Dette mesterværk af en vin er fremstillet af en nøje udvalgt blanding af druer, der omhyggeligt dyrkes og høstes i Borsao-regionen i Spanien. Denne region er kendt for sine fremragende jordbundsforhold og klima, hvilket resulterer i vine med karakter og kompleksitet.


Zarish Borsao 2019 præsenterer sig med en dyb, mørk rubinrød farve og en tiltalende glans. På næsen vil du opleve en rig og kompleks buket af aromaer, der inkluderer modne røde frugter som kirsebær, blommer og hindbær, kombineret med krydrede noter af sort peber og lakrids. Du vil også finde antydninger af røg og toastet eg, hvilket afspejler vinen modning i egetræsfade.


Når du tager en tår af Zarish Borsao 2019, vil du straks blive imponeret over dens fyldige og velstrukturerede smag. Smagsnoterne fra næsen fortsætter i munden og suppleres af bløde tanniner og en behagelig syre. Den lange, vedvarende eftersmag afslører endnu flere nuancer af frugt og krydderier, hvilket gør denne vin til en sand smagsoplevelse.


Zarish Borsao 2019 er en alsidig rødvin, der passer perfekt til en bred vifte af retter. Den går særligt godt sammen med grillet eller braiseret kød, vildt, modne oste og krydrede retter. For at nyde denne vin på sit bedste, anbefales det at servere den ved en temperatur mellem 16-18°C.


Hvis du søger en rødvin, der kombinerer dybde, finesse og karakter, så er Zarish Borsao 2019 et fremragende valg. Tag dig tid til at nyde denne udsøgte vin og fejre de gode stunder i livet!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna