Indlæser...

YATZY KOMPLET M/5 TERNINGER PLAST BÆGER

Varenummer
9922
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

39,00 kr.

Beskrivelse

Komplet Yatzy Sæt med Plastikbæger og Terninger

Dette komplette Yatzy sæt er perfekt til at nyde en sjov spilaften med familie eller venner. Uanset om du er i sommerhuset eller derhjemme, er Yatzy et klassisk spil, som de fleste kan lide at spille og nyde i lang tid.

I dette sæt får du alt, hvad du har brug for til at spille Yatzy. Du behøver kun at åbne pakken, og så er du klar til at spille. Sættet inkluderer et plastikbæger, som er en vigtig del af spillet. Derudover får du også fem terninger, som er essentielle for at spille Yatzy. Du får også en blok, hvor du kan notere dine point og til sidst udregne, hvem der har vundet.

Med dette komplette Yatzy sæt er du sikret mange timers sjov og underholdning. Det er også en fantastisk gaveidé til enhver Yatzy-entusiast.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna