Indlæser...

Xante Sour FL 50

Varenummer
690869
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

129,00 kr.

Beskrivelse

Xanté Sour FL 50 er en forfriskende cocktail, der har Xanté-likør som hovedingrediens. Xanté er en pærelikør fremstillet af franske pærer og Cognac, og den tilføjer en frugtagtig og luksuriøs smagsprofil til denne cocktail. Her er nogle af de vigtigste træk ved Xanté Sour FL 50:


1. Xanté Pærelikør: Xanté er hovedbestanddelen i denne cocktail og giver den sin karakteristiske smag af modne pærer og subtilt krydret Cognac. Likøren er kendt for sin glathed og kompleksitet.


2. Sød og Sur Balance: Xanté Sour er designet til at have en perfekt balance mellem sødme og surhed. Citrusjuice, som ofte bruges i denne cocktail, tilføjer den nødvendige syrlighed, der komplementerer Xantés sødme.


3. Frisk Citrussmag: Denne cocktail indeholder normalt friskpresset citron- eller limejuice, der tilføjer en forfriskende og syrlig citrussmag. Dette gør den til en fremragende tørstslukker.


4. Serveringsanbefalinger: Xanté Sour FL 50 serveres normalt i et cocktailglas med isterninger og en citronskive eller limekile som garniture. Den er ideel som aperitif eller som en forfriskende drik på en varm dag.


5. Nydelsesfuld Lækkerhed: Xanté Sour FL 50 giver dig mulighed for at nyde luksuriøslikør i en velsmagende cocktailform. Den er perfekt til dem, der ønsker at udforske nye smagsoplevelser med pærelikør som hovedingrediens.


Xanté Sour FL 50 er en cocktail, der appellerer til dem, der værdsætter smagen af pærelikør og citrussmag. Den er kendt for sin balance mellem sødme og surhed og er velegnet til en række lejligheder. Uanset om du er kendt med Xanté eller ønsker at prøve en velsmagende og forfriskende cocktail, kan Xanté Sour FL 50 tilbyde dig en unik smagsoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna