Indlæser...

Whitley Neill Raspberry Gin FL 70

Varenummer
10319
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

229,00 kr.

Beskrivelse

Whitley Neill Raspberry Gin - En Frisk og Smagfuld Oplevelse

Whitley Neill Raspberry Gin er en lækker og frisk gin, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne gin-elskere. Denne gin er destilleret i Skotland og har en alkoholprocent på 43%. Med en flaskestørrelse på 70cl er der rigeligt til at nyde denne gin i flere omgange.

Whitley Neill Raspberry Gin er kendt for sin unikke smagsprofil, der kombinerer hindbær med noter af lakrids og koriander. Resultatet er en gin, der ikke er så sød, som man måske skulle forvente, men som stadig formår at skabe en perfekt balance mellem smagene.

Denne gin kan nydes på flere måder. Du kan drikke den ren for at få den fulde smagsoplevelse, eller du kan blande den med mousserende vin eller danskvand for at skabe en forfriskende cocktail. Uanset hvordan du vælger at nyde den, er Whitley Neill Raspberry Gin et sikkert valg for enhver gin-entusiast.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna