Indlæser...

Whiskyglas Nova 31 cl.

Varenummer
687103
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.
Whiskyglas Nova 31 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Rastal Craft Master One er et smukt udformet ølglas, der tilbyder en overlegen øldrikkeoplevelse. Med en kapacitet på 19,5 cl er det designet til at fremhæve smagen og aromaen af dine foretrukne øl.

Designet med højde på 126 mm og fremstillet i klart glas, fremviser dette glas øllets farve og klarhed på en tiltalende måde. Den unikke form, med en bred bund og en smal top, hjælper med at koncentrere øllets aromaer og bevare skummet, hvilket forbedrer den samlede smagsoplevelse.

Craft Master One-serien er kendt for sin høje kvalitet og opmærksomhed på detaljer. Lavet af robust og holdbart glas, dette ølglas er designet til at modstå hverdagens slid og er nemt at rengøre.

Rastal er et velrenommeret mærke kendt for deres kvalitetsglasvarer, og Craft Master One ølglas er ingen undtagelse. Dette glas er et perfekt valg for både casual øldrikkere og seriøse ølentusiaster, der værdsætter den høje kvalitet og tankevækkende design.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna