Indlæser...

Whiskey glas 35 cl

Varenummer
10212
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

49,00 kr.

Beskrivelse

Holdbart og Praktisk Whiskey Glas i Polycarbonat

Dette Whiskey Glas er lavet af holdbart polycarbonat, hvilket gør det til det perfekte valg til både hjemmebrug og professionel brug. Med en kapacitet på 35 cl kan du nyde din yndlingswhiskey i stil og komfort.

Polycarbonat glas bliver mere og mere populære på grund af deres lange levetid. Dette glas er 100% brudsikkert, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle erstatte det efter et uheld. Det kan også tåle temperaturer fra -40 til 130 grader, hvilket gør det velegnet til både varme og kolde drikkevarer.

En af fordelene ved polycarbonat glas er deres lette vægt, hvilket gør dem nemme at håndtere og transportere. Du behøver ikke bekymre dig om rygskader, når du flytter store opvaskebakker fyldt med disse glas.

Derudover kan glassene stables smart, hvilket sparer plads på lageret. De er også mere miljøvenlige, da de har en levetid på ca. 3000 vaske. Dette gør dem til en god investering på lang sigt, da de holder 20 gange længere end almindelige glas.

Opgrader din whiskey-oplevelse med dette holdbare og praktiske polycarbonatglas.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna