Indlæser...

Vinology Chillbag Clear

Varenummer
10324
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

589,00 kr.

Beskrivelse

Vinology chillbag holder din vin kold

Skal man både transportere en flaske vin samtidig med, at man holder den kold så er denne Vinology chillbag i gennemsigtigt materiale et rigtig godt valg. Den er meget unik og det er sjældent man ser en lignende vinkøler. Normalt ser man en spand i noget hårdt materiale, som i højere grad er anvendelig hvis man er derhjemme eller skal servere en god vin på en restaurant. Denne chillbag er dog smart hvis du for eksempel skal til en koncert eller til en festival. Det eneste du skal gøre er at placere vinkøleren i fryseren i noget tid og når vandet er frossent kan du tage den ud. Så placerer du vinflasken i posen og så kan du ellers hive fat i håndtagene og transportere den.
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna