Indlæser...

Vinkøler Gennemstig 5L

Varenummer
680078
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 186,75 kr. Normalpris 249,00 kr.
Spar 25% (62 kr)

Beskrivelse

Gennemsigtig Vinkøler, 5 liter


Hold dine vine afkølet og præsenteret på smukkeste vis med vores gennemsigtige vinkøler. Denne elegante vinkøler er designet til at give dig mulighed for at nyde din vin i stil samtidig med, at den holder den ved den perfekte temperatur.


Vores vinkøler har en kapacitet på 5 liter og kan rumme flere flasker vin ad gangen. Den gennemsigtige konstruktion giver dig mulighed for at se de kølige flasker og vælge din foretrukne vin med lethed.


Vores vinkøler er lavet af holdbart materiale, der sikrer, at vinen forbliver kølig i længere tid. Den gennemsigtige finish giver en moderne og elegant æstetik, der passer til enhver borddækning eller begivenhed.


Med denne vinkøler kan du nemt præsentere og servere dine vine på en imponerende måde. Skab en uforglemmelig vinoplevelse for dig selv og dine gæster med vores gennemsigtige vinkøler.


Nyd vinen i sin bedste form og hold den afkølet med stil ved hjælp af vores gennemsigtige vinkøler. Tilføj elegance til dine vinoplevelser og vær sikker på, at dine vine altid serveres med den rette temperatur.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna