Indlæser...

Vinglas Amber 36 cl.

Varenummer
687109
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.
Vinglas Amber 36 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Vinglas Amber


Amber vinglas er et fremragende valg for dem, der værdsætter stilfuld og funktionel design, når de nyder deres yndlingsvin. Dette glas er designet til at fremhæve og forbedre de unikke aromaer og smagsnoter i din foretrukne vin.


Glasets dimensioner er 70 mm i diameter og 200 mm i højden, hvilket giver det en kapacitet på 36,5 cl. Dette sikrer, at der er tilstrækkelig plads til at servere og nyde din vin, uanset om det er en fyldig rødvin, en aromatisk hvidvin eller en let rosé.


Designet af Amber vinglas er både klassisk og elegant. Det klare glas tillader dig at beundre din vins farve og klarhed, hvilket bidrager til en visuelt tiltalende præsentation. Den slanke stilk giver et sofistikeret touch og forhindrer samtidig varmeoverførsel fra dine hænder til vinen.


Amber vinglas er lavet af høj kvalitet klart glas, hvilket sikrer dets robusthed og holdbarhed. Det er let at rengøre og kan tåle regelmæssig brug, hvilket gør det til et praktisk valg for ethvert hjem.


Med Amber vinglas kan du virkelig forbedre din vinoplevelse. Nyd smagen og præsentationen af din yndlingsvin med dette smukt designede glas.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna