Indlæser...

Vin glas sort 25 cl

Varenummer
10205
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

45,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/48 stk.: 35,00 kr. . Spar 22%
  • Pris pr. stk. v/96 stk.: 33,00 kr. . Spar 27%

Beskrivelse

Holdbart og Praktisk Sort Vin Glas i Polykarbonat

Dette sorte vin glas er lavet af holdbart polykarbonat, hvilket gør det til det ideelle valg til både private og kommercielle brug. Med en kapacitet på 25 cl er det perfekt til servering af din foretrukne vin.

Polykarbonat glas bliver mere og mere populære på grund af deres lange levetid og holdbarhed. De er 100% brudsikre og kan tåle temperaturer fra -40 til 130 grader. Dette gør dem ideelle til brug på diskoteker og andre steder, hvor der er risiko for skader på traditionelle glas.

Udover deres holdbarhed har polykarbonat glas også andre fordele. De vejer mindre end almindelige glas, hvilket gør dem nemmere at håndtere og transportere. De kan også stables smart, hvilket sparer plads på lageret. Og med en forventet levetid på 3000 vaske er de en god investering i det lange løb.

Med dette sorte vin glas i polykarbonat kan du nyde din vin uden bekymring for skader eller spild. Det er et praktisk og stilfuldt valg, der vil gøre dit liv lettere.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna