Indlæser...

Villa Cardea Sambuca FL 70

Varenummer
689908
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

129,00 kr.

Beskrivelse

Villa Cardea Sambuca er en klassisk italiensk likør, der har en intens smag af anis og en sød undertone. Denne likør er ideel til at nyde alene, i kaffe eller i en række cocktails. Her er nogle af de vigtigste træk ved Villa Cardea Sambuca FL 70:


1. Anislikør: Sambuca er kendt for sin stærke smag af anis, der giver den sin karakteristiske lakridsagtige smag.


2. Alsider og Nydelse: Villa Cardea Sambuca kan nydes på flere måder. Den kan serveres alene i små glas ved stuetemperatur og nydes som en aperitif eller digestif. Den kan også bruges som en ingrediens i forskellige cocktails og blandinger, herunder Sambuca-kaffe eller det flammende Sambuca-shot.


3. Sødme: Ud over den kraftige anissmag har Sambuca en naturlig sødme, der giver den en glat og behagelig smag.


4. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver en passende mængde til forskellige anvendelser og lejligheder.


5. Anvendelsesmuligheder: Villa Cardea Sambuca er en alsidig likør, der bruges i forskellige cocktails og opskrifter. Den er også populær som en flammende shot, hvor den antændes før servering.


6. Traditionel Italiensk Likør: Sambuca er en klassisk italiensk likør, der er elsket for sin autentiske smag og bruges ofte som en del af italienske traditioner og skikke.


Villa Cardea Sambuca FL 70 (700 ml) er en autentisk italiensk Sambuca-likør, der tilbyder en intens anissmag og en sødme, der er karakteristisk for denne type likør. Den kan nydes på forskellige måder og bruges som en alsidig ingrediens i forskellige cocktailkreationer. Sambuca er også kendt for sin flammende serveringsmetode, der tilføjer et element af teatralitet til serveringen. Denne likør er velegnet til at udforske den traditionelle italienske likørverden og til at skabe en smagsoplevelse, der er fyldt med smag og karakter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna