Indlæser...

Vat 22 Full Rich Madeira FL 75

Varenummer
10586
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

129,00 kr.

Beskrivelse

Vat 22 Full Rich Madeira - En Sød og Aromatisk Dessertvin

Vat 22 Full Rich Madeira er en lækker dessertvin med en sød og aromatisk smag. Denne vin er perfekt til at afslutte en god middag eller til at nyde som en afslappende aperitif.

Med en alkoholprocent på 17,5% er denne vin fyldig og velafbalanceret. Den har en behagelig duft af karamel, træ og tørrede frugter, som giver en unik og indbydende smagsoplevelse.

Full Rich Madeira er produceret af Cossart Gordon og Co, som har mere end 275 års erfaring inden for vinproduktion. Denne dessertvin er lavet af druesorten Tinta Negra og er fremstillet under specifikke betingelser for at opnå den ønskede sødme og smagsprofil.

Med sin oprindelse fra Madeira, en ø ud for Portugals kyst, er denne vin påvirket af det kraftige blæsevejr, der skaber unikke vækstbetingelser for druerne. Vinmarkerne dækker omkring 400 hektar og er beliggende på bjergterrasser, hvilket giver en særlig karakter til vinen.

Med en flaskestørrelse på 75 cl er Vat 22 Full Rich Madeira perfekt til at dele med venner og familie eller til at gemme til en særlig lejlighed. Uanset om du er en vinelsker eller bare ønsker at forkæle dig selv, vil denne dessertvin med sikkerhed imponere dine smagsløg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna