Indlæser...

Varmelegeme til chafing dish

Varenummer
677275
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

539,00 kr.

Beskrivelse

Varmelegeme til Chafing Dish - Hold Maden Varm og Lækker

Et varmelegeme til chafing dish er et essentielt tilbehør til servering og cateringarrangementer. Det er designet til at holde maden varm og velsmagende under hele arrangementet. Varmelegemet er lavet af rustfrit stål og har en elegant sølvfarve, der passer perfekt til enhver chafing dish.

Varmelegemet fungerer ved at generere og distribuere varme jævnt og konstant gennem en brænderskål eller en brænderspand, der placeres under madbeholderen. Når varmelegemet er tændt, opvarmes vandet eller brændbare geler i brænderskålen eller brænderspanden. Denne varme overføres derefter til den inderste beholder, der indeholder maden, hvilket holder den varm og klar til servering.

Der findes forskellige typer varmelegemer til chafing dish, herunder dem der bruger brændbare geler eller pastabrændere som varmekilde, samt dem der bruger elektricitet. Valget af varmelegeme afhænger af dine præferencer og behov samt de specifikke krav til dit arrangement.

Husk altid at følge producentens instruktioner, når du bruger varmelegemet. Placer chafing dish på en stabil overflade og undgå kontakt med varmeoverflader for at sikre sikkerhed og undgå skader.

Et varmelegeme til chafing dish er uundværligt for at opretholde madens kvalitet og sikkerhed under servering. Det sikrer, at dine retter forbliver varme, indbydende og hygiejniske, samtidig med at det giver praktisk og problemfri service til dine gæster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna