Indlæser...

Undone No. 9 Not Red Vermouth (Alkoholfri) FL 70

Varenummer
697227
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

169,00 kr.

Beskrivelse

Undone No. 9 Not Red Vermouth (Alkoholfri) er en fornøjelig måde at opleve Vermouths karakteristiske smag uden alkoholens påvirkning. Denne alkoholfrie Vermouth er skabt med omhu for at bevare Vermouths autentiske smag og aroma og kan bruges til at forbedre dine cocktailoplevelser eller som en forfriskende aperitif.


Højdepunkter og Funktioner:


Ægte Vermouth Smag: Undone No. 9 Not Red Vermouth (Alkoholfri) er omhyggeligt formuleret for at efterligne Vermouths sande smagsprofil. Den indeholder de karakteristiske noter af bitterhed og urter, der definerer Vermouth.


Alkoholfri: Denne Vermouth er helt fri for alkohol og er ideel for alle, uanset om du ønsker at undgå alkohol eller blot søger en alkoholfri alternativ til Vermouth-baserede cocktails.


Perfekt til Cocktails: Undone No. 9 Not Red Vermouth (Alkoholfri) kan bruges som erstatning for traditionel Vermouth i en lang række cocktailopskrifter, herunder klassikere som Negroni eller Manhattan. Dette giver dig mulighed for at nyde dine yndlingscocktails uden alkoholens virkning.


Smuk Flaske: Produktet er præsenteret i en smuk flaske med en kapacitet på 70 cl, der ikke kun bevarer kvaliteten af indholdet, men også tilføjer en strejf af elegance til dit hjemmebar-setup.


Allergivenlig: Denne alkoholfrie Vermouth er også velegnet for dem med alkoholallergier eller intolerans.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna