Indlæser...

Undone No. 7 Not Orange Bitter (Alkoholfri) FL 70

Varenummer
697225
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

169,00 kr.

Beskrivelse

Undone No. 7 Not Orange Bitter (Alkoholfri) er din indgang til den velkendte smag af orange bitter uden alkoholens indvirkning. Denne alkoholfrie orange bitter er omhyggeligt skabt for at bevare den autentiske smag og aroma af orange bitter og kan bruges til at forbedre dine cocktailoplevelser eller som en velsmagende ingrediens i alkoholfrie drinks.


Højdepunkter og Funktioner:


Ægte Orange Bitter Smag: Undone No. 7 Not Orange Bitter (Alkoholfri) er formuleret for at efterligne den autentiske smagsoplevelse af orange bitter. Den har den karakteristiske smag af appelsinskal og urter, der er kendt for orange bitter.


Alkoholfri: Denne orange bitter er helt fri for alkohol og er velegnet for alle, uanset om du ønsker at undgå alkohol eller blot søger en alkoholfri alternativ til orange bitter i dine cocktails.


Perfekt til Cocktails: Undone No. 7 Not Orange Bitter (Alkoholfri) kan bruges som en erstatning for traditionel orange bitter i en række cocktailopskrifter, såsom en klassisk Aperol Spritz eller andre orange-bitterbaserede drinks, uden alkoholens påvirkning.


Elegant Flaske: Produktet er præsenteret i en smuk flaske med en kapacitet på 70 cl, der ikke kun bevarer kvaliteten af indholdet, men også tilføjer et strejf af elegance til din hjemmebar.


Allergivenlig: Denne alkoholfrie orange bitter er også velegnet for dem med alkoholallergier eller intolerans.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna