Indlæser...

Undone No. 6 Not Mezcal (Alkoholfri) FL 70

Varenummer
697224
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

179,00 kr.

Beskrivelse

Undone No. 6 Not Mezcal (Alkoholfri) er din adgang til de autentiske smagsoplevelser af mezcal, uden alkoholens påvirkning. Denne alkoholfrie mezcal er nøje skabt for at bevare mezcal's unikke smagsprofil og kan bruges til at forbedre dine cocktailoplevelser eller som en spændende ingrediens i alkoholfrie drinks.


Højdepunkter og Funktioner:


Ægte Mezcal Smag: Undone No. 6 Not Mezcal (Alkoholfri) er omhyggeligt formuleret for at efterligne den autentiske smagsoplevelse af mezcal. Den indeholder de karakteristiske smagsnoter af røget agave og urter, som er kendetegnende for mezcal.


Alkoholfri: Denne mezcal er helt fri for alkohol og er velegnet for alle, uanset om du ønsker at undgå alkohol eller blot søger en alkoholfri alternativ til mezcal i dine cocktails.


Perfekt til Cocktails: Undone No. 6 Not Mezcal (Alkoholfri) kan bruges som en erstatning for traditionel mezcal i en række cocktailopskrifter, såsom en mezcal Margarita eller andre mezcal-baserede drinks, uden alkoholens påvirkning.


Elegant Flaske: Produktet er præsenteret i en smuk flaske med en kapacitet på 70 cl, der ikke kun bevarer kvaliteten af indholdet, men også tilføjer et strejf af elegance til din hjemmebar.


Allergivenlig: Denne alkoholfrie mezcal er også velegnet for dem med alkoholallergier eller intolerans.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna