Indlæser...

Undone No. 5 Not Italian Spritz (Alkoholfri) FL 70

Varenummer
697223
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

179,00 kr.

Beskrivelse

Undone No. 5 Not Italian Spritz (Alkoholfri) er din billet til den klassiske smag af Italian Spritz uden alkoholens indvirkning. Denne alkoholfrie Italian Spritz er omhyggeligt skabt for at bevare den autentiske smag og aroma af den velkendte cocktail og kan bruges til at forbedre dine aperitifoplevelser eller som en forfriskende drink på egen hånd.


Højdepunkter og Funktioner:


Ægte Italian Spritz Smag: Undone No. 5 Not Italian Spritz (Alkoholfri) er omhyggeligt formuleret for at efterligne den autentiske smagsoplevelse af Italian Spritz. Den indeholder de karakteristiske smagsnoter af appelsin, bitterhed og bobler, der definerer denne klassiske cocktail.


Alkoholfri: Denne Italian Spritz er helt fri for alkohol og er velegnet for alle, uanset om du ønsker at undgå alkohol eller blot søger en alkoholfri alternativ til Italian Spritz.


Perfekt som Aperitif: Undone No. 5 Not Italian Spritz (Alkoholfri) kan nydes som en forfriskende aperitif, der giver dig smagen af Italian Spritz uden alkoholens påvirkning.


Elegant Flaske: Produktet er præsenteret i en smuk flaske med en kapacitet på 70 cl, der ikke kun bevarer kvaliteten af indholdet, men også tilføjer et strejf af elegance til dine aperitif-øjeblikke.


Allergivenlig: Denne alkoholfrie Italian Spritz er også velegnet for dem med alkoholallergier eller intolerans.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna