Indlæser...

Undone No. 1 Not Rum (Alkoholfri) FL 70

Varenummer
697220
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

179,00 kr.

Beskrivelse

Undone No. 1 Not Rum er det ultimative valg for dem, der ønsker at opleve den autentiske smag af karibisk rom uden alkoholens virkning. Denne alkoholfrie alternativ er skabt med omhu og opretholder den rige, fyldige karakter og komplekse smagsnoter, der er elsket ved ægte rom.
Smagsprofil:
Karibisk Inspiration: Undone No. 1 Not Rum er inspireret af den velkendte smag af karibisk rom. Den indeholder subtile nuancer af vanilje, karamel, krydderier og egetræ, der transporterer dig til de solrige strande og smag af øerne.
Alkoholfri Præcision: Hver dråbe er omhyggeligt destilleret og formuleret til at levere den autentiske smag af rom uden alkoholens effekt. Det gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at nyde smagen uden at påvirke deres alkoholindtag.
Funktioner og Fordele:
Ægte Smag: Undone No. 1 Not Rum giver dig mulighed for at nyde den ægte smag af karibisk rom uden alkoholens bivirkninger.
Fleksibilitet: Dette produkt er alsidigt og kan bruges til at skabe alkoholfrie versioner af dine yndlingsromcocktails som mojitos, daiquiris og piña coladas.
Sundhed og Velvære: Det alkoholfrie indhold gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at deltage i sociale arrangementer uden alkoholens påvirkning.
Potentielle Faldgruber og Rådgivning:
Når du bruger Undone No. 1 Not Rum, skal du overveje følgende:
Miks det Kreativt: Da dette er en alkoholfri erstatning, kan det kræve nogle kreative miksningsevner for at opnå de bedste alkoholfrie cocktails. Eksperimenter med forskellige ingredienser og opskrifter for at finde din foretrukne smagsprofil.
Begrænset Holdbarhed: Som med andre smagsprodukter, kan Undone No. 1 Not Rum have en begrænset holdbarhed efter åbning. Opbevar det korrekt i henhold til producentens anvisninger.
Undone No. 1 Not Rum (alkoholfri) giver dig friheden til at nyde den ægte smag af karibisk rom uden alkoholens virkning. Uanset om du ønsker at opgradere dine alkoholfrie cocktails eller simpelthen ønsker at nyde smagen af rom uden alkohol, er dette produkt den ideelle løsning. Gør din næste drinkoplevelse uforglemmelig med Undone No. 1 Not Rum.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna