Indlæser...

Udstiksform Plate-it SÆT 4 SdV 5x4/7x5/9x6cm

Varenummer
689301
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

299,00 kr.

Beskrivelse

Plate-it SÆT 4 SdV Udstiksform - Perfekt til Kagepynt og Dekoration

Denne Plate-it SÆT 4 SdV Udstiksform er et uundværligt redskab til at skabe smukke og præcise cirkelformede pynteringe til din kage eller tallerken. Udstiksformen er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og kommer i størrelserne 5x4 cm, 7x5 cm og 9x6 cm.

Med disse udstiksforme kan du nemt skabe perfekte cirkler af f.eks. dej, frugt eller grøntsager til at dekorere din kage eller tallerken. Brug skubberen til at presse fyldet ud af formen og løft ringen forsigtigt for at afsløre det smukke resultat.

En ekstra tip er at hælde en lille dråbe sauce på tallerkenen og trykke den ned med skubberen for at skabe en flot omrids til en ekstra smukt dekoreret tallerken.

Med dette Plate-it SÆT 4 SdV Udstiksform kan du nemt tilføje et professionelt touch til dine kreationer og imponere dine gæster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna