Indlæser...

Tjenerbakke 38x50 -Rektangulær

Varenummer
10050
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

99,00 kr.

Beskrivelse

Stilren Tjenerbakke i Sort Plastik

Denne stilfulde tjenerbakke er det perfekte valg til servering af mad og drikkevarer. Den er lavet af robust og holdbart plastik, der sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed over for stød og slag. Med dens skridsikre overflade kan du være sikker på, at dine serveringer forbliver stabile og sikre.

Tjenerbakken har en rektangulær form med målene 38 cm i bredden og 50 cm i længden. Denne størrelse giver dig masser af plads til at servere flere retter eller drikkevarer på én gang. Den sorte farve tilføjer et elegant og moderne touch til enhver serveringssituation.

Uanset om du bruger den til at servere morgenmad på sengen, cocktails til dine gæster eller snacks til en fest, vil denne stilfulde tjenerbakke være et praktisk og attraktivt valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna