Indlæser...

The GOAT Jordbærgin FL 70

Varenummer
681196
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 149,00 kr. Normalpris 199,00 kr.
Spar 25% (50 kr)

Beskrivelse

Goat Jordbærgin er en forfriskende og unik gin produceret på den idylliske ø Bornholm. Navnet "Goat" hentyder til den særlige måde, hvorpå jordbærerne dyrkes til denne enestående gin.


På Bornholm dyrkes jordbær af høj kvalitet, og Goat Jordbærgin udnytter dette på bedste vis. Øens frodige jord og det milde klima giver jordbærrene en naturlig sødme og en intens smag, som perfekt komplementeres af de botaniske ingredienser i ginnen.


Goat Jordbærgin er skabt med omhu og ekspertise af lokale håndværkere, der har en dyb kærlighed til både jordbær og gin. De saftige bornholmske jordbær håndplukkes nøje, inden de destilleres og infunderes i den fine ginbase. Resultatet er en delikat balance mellem den klassiske ginens karakteristiske smag og den friske, sødmefulde smag af solmodne jordbær.


Denne forfriskende gin er et sandt mesterværk, der kan nydes både rent og i cocktails. Du vil straks bemærke den forførende duft af jordbær, når du åbner flasken, og smagen vil fortrylle dine smagsløg med sin blide sødme og lette krydrede undertoner.


Goat Jordbærgin er mere end bare en drink. Den er en hyldest til Bornholms stolte tradition for kvalitetsjordbær og et resultat af passionen for at skabe noget særligt. Hver slurk af denne gin bringer dig tættere på øens betagende landskaber og smagen af sommer.


Så næste gang du ønsker at forkæle dine sanser med noget ekstraordinært, så prøv Goat Jordbærgin. Det er en hyldest til Bornholm og et vidnesbyrd om den fantastiske kombination af lokale råvarer, talentfulde håndværkere og ægte lidenskab for gin.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna