Indlæser...

TESKEER P1 14 CM

Varenummer
9870
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

9,00 kr.

Beskrivelse

Lækre P1 Teskeer i Højpoleret Kromstål

Skal du bruge bestik til din restaurant eller beværtning, er det vigtigt at finde noget, der er holdbart og af høj kvalitet. P1 Teskeer er lavet af 18/0 højpoleret kromstål, hvilket gør dem både lækre og holdbare. Dette materiale sikrer, at skeerne kan modstå slid og holde i lang tid.

Denne teske måler 14 cm i længden og er en del af vores standard P1 bestikserie. Alle dele i serien er lavet af samme højpolerede kromstål, så du kan matche dine teskeer med andre typer bestik fra serien. Dette giver et elegant og ensartet udseende til din borddækning.

Uanset om du har brug for teskeer til din restaurant eller bare ønsker at opgradere dit eget køkken, er P1 Teskeer et godt valg. Deres holdbarhed og lækre design vil helt sikkert imponere dine gæster.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna