Indlæser...

TESKE LANG MODEL P1 20 CM LANG

Varenummer
9863
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

39,00 kr.

Beskrivelse

Lang og Elegant Teske fra P1 Bestikserien

Denne teske fra P1 bestikserien er yderst elegant og skiller sig ud med sit lange skaft. Den er designet til at være egnet til mange forskellige formål og kan bruges til at røre i højere glas og krus end en normal teske tillader. Med sin lange form og elegante udseende er denne teske et populært valg til moderne glas, især dem der bruges på caféer.

Tesken er lavet af 18/0 højpoleret kromstål og har en længde på hele 21 cm. Den er også velegnet til at bruge til marmelade eller syltetøj, hvor en mindre teske ofte er for lille. Med sin alsidighed og elegante design er denne teske et praktisk og stilfuldt valg til enhver lejlighed.

P1 bestikserien er kendt for sin elegance og er lavet af holdbart 18/0 højpoleret kromstål. Denne teske er en del af serien og er et perfekt supplement til dit bestik.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna