Indlæser...

Tequila don Roberto Plata FL 70

Varenummer
689912
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Tequila Don Roberto Plata - Mexikansk Håndværk og Tradition i En Flaske

Tag på en rejse til hjertet af Mexico med Tequila Don Roberto Plata, en udsøgt tequila, der er skabt med omhu og dedikation til at levere den autentiske smag og ånd af agave. Denne særlige tequila er et mesterværk af mexikansk destillationskunst og repræsenterer en ægte hyldest til landet, hvor tequila blev født.

Don Roberto Plata er en sølvtequila, der byder på en ren og forfriskende smagsoplevelse. Den har en delikat agavesmag med subtile noter af citrus og lette krydderier, der danser på tungen.

Tequila Don Roberto Plata er omhyggeligt fremstillet ved hjælp af traditionelle metoder, herunder dobbeltdistillation, for at opnå den højeste kvalitet og den reneste smag. Hver flaske er et resultat af århundreders håndværk og erfaring.

Nyd den som en fyldig og skøn sipping-tequila, der bedst serveres i et tulipanformet glas for at frigive dens aromaer og smagsnuancer. Brug den som en fremragende base for dine yndlings-tequilacocktails som Margarita eller Paloma. Del den med venner og familie ved særlige lejligheder eller som en fornøjelig aperitif.

Tequila Don Roberto Plata er præsenteret i en smuk flaske, der er udsmykket med mexikansk kunst og symbolik. Denne flaske vil pryde enhver barskab og tilføre en ekstra dosis ægthed og charme.

Med Tequila Don Roberto Plata får du en autentisk smagsoplevelse af Mexico i hver eneste slurk.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna